Novice

‘Run Di Vibe 2020’ Run it Agency mixtape

24 December 2020

Javljajo se iz Run It Agency, s katero veliko sodelujemo tudi. Pošiljajo nam glasbeno voščilo za prihajajoče praznike v obliki “mikstejpa”, katerega so jim pripravili kar pri nas. Za več kot uro dobre glasbe sta namreč poskrbela Roots In Session.

Koneski feat. Jojo Gladstone – Murda VERSIONS

23 December 2020

S svojo prejšnjo izdajo so se pri Massive! založbi obvezali, da nam bodo v prihodnosti ponudili več različic pesmi Murda, ki sta jo ustvarila Koneski in Jojo Gladstone. Izpolnili so svojo obljubo in nam sedaj predstavljajo ravno to. Predno povemo kaj več o tem, pa naj vas spomnimo na originalno Murda pesem.

Brain Holidays predstavljajo Jamaican Connection

13 December 2020

Pa smo ga dočakali! Težko pričakovani album, ki se je napovedoval že nekaj časa Jamaican Connection skupine Brain Holidays je izšel v petek 11.12.2020!     Na začetku leta se je večina Brain Holidays ekipe podala na pot iz rodne Hrvaške na oddaljeno Jamajko. Misija? Snemanje albuma v kultnem Tuff Gong studiu. Snemanje tam je […]

63. Grammy nominacije – reggae album leta

1 December 2020

Grammy nagrade nekaterim ne pomenijo nič, za samo glasbeno industrijo pa veljajo za dogodek leta.

NaturalVybz Issential predstavlja 20/20 Vision

17 November 2020

Dolgo pričakovani album NaturalVybz Issential naj bi izšel 27. novembra 2020.

Rudeboy: The Story of Trojan Records

14 November 2020

Legendarna založba Trojan Records napoveduje izdajo dokumentarca Rudeboy: The Story of Trojan Records po vsem svetu na DVD-jih in BluRayu. Celovečerni dokumentarni film, ki so ga leta 2018 predvajali v izbranih kinematografih in na festivalih, skozi prizmo ikonične založbe pripoveduje zgodbo o nastanku in stalni ljubezenski zvezi med jamajško in britansko glasbo.

Scotch Bonnet predstavljajo Puffers Choice Vol. 3

14 November 2020

Glasgowski Mungo’s Hi Fi in njihova založba Scotch Bonnet že več kot dve desetletji širijo svojo zabavno, naprej-mislečo reggae glasbo po vsem svetu. In ta trud je trikrat destiliran v njihove zdaj nestrpno pričakovane kompilacije Puffer’s Choice

MANUDIGITAL – Dub Trotter EP

2 November 2020

Manudigital je posnel ta EP med potovanji skozi zadnje 2 leti, ko je nastopal širom sveta.

Skova x Unknown x RootsInSession – Ne more mi noben pomagat

2 November 2020

  Ne more mi noben pomagat je nova pesem ljubljanskih reperjev Unknowna in Skove. Svoje rime sta združila s producentskim dvojcem RootsInSession.

Taiwan MC predstavlja: ‘Special Request’

2 November 2020

Taiwan MC predstavlja svoj drugi album, Special Request, za katero stoji Chinese Man Records založba. Gre za nov priistop, z novim zvokom, ampak še vedno z značilnim slogom.

“Stress makes me Worry” – Tom Spirals in Wicked & Bonny

2 November 2020

“Stress makes me Worry” je nova digitalno obarvana rub-a-dub pesem z pomembnim sporočilom izpod prstov Tom Spiralsa in Wicked & Bonny.

Reggae.Si gostovanje v oddaji Worries In The Dance (Radio Roža)

2 November 2020

Navajeni smo, da mi delamo intervjuje, a vsake toliko se zgodi, da kdo pokliče nas in se želi pogovarjati z nami. Tokrat je bil to Mile, ki je urednik oddaje Worries In The Dance. Le-ta gostuje na Radio Roža v Reki.

Load more