Glasba je univerzalna govorica, ki nas povezuje preko meja in kultur. Ta resnica se še posebej izraža v najnovejšem singlu “Chunari Shambal Gori”, ki ga predstavlja DJ L.T. Pesem je nekakšen glasbeni most med Slovenijo in Indijo ter prinaša svež veter v našo glasbeno krajino.

Pesem “Chunari Shambal Gori” predstavlja glasbeno popotovanje ustvarjalca v Indijo. Chunari Shambal Gori v originalu iz leta 1967 pojeta Manna Dey in Lata. Njuna izjemna vokala odsevata bogato kulturno dediščino Indije in prenašata sporočilo o ženski, ki skrbi, da se njen šal, ali Chunri, ne razgrne v vetru, medtem ko hodi. Pesem očara s svojo melanholično lepoto in globokim čustvenim nabojem. Ne samo, da predstavlja glasbeno izjemnost, temveč ima tudi poseben pomen v indijski kinematografiji, slišimo ga lahko v kultnem filmu “Bahaaron Ke Sapne”.

 

 

DJ L.T. je prevzel vlogo ustvarjalca te čarobne skladbe, ki združuje različne glasbene elemente in kulture. Njegova glasbena vizija sta omogočila nastanek pesmi, ki vas bo popeljala na čustveno glasbeno potovanje, hkrati pa vas bo nagovorila na globlji ravni.

“Chunari Shambal Gori” ne predstavlja le glasbenega ustvarjanja, temveč tudi most med dvema različnima svetovoma in kulturama. To je glasba, ki nas spomni, kako močno lahko glasba združuje ljudi in prenaša sporočila, ne glede na to, kje na svetu smo.