Seveda, z veseljem podaljšam tekst in sestavim članek za reggae.si!


Dub FX Se V Sklopu Evropske Turneje “Infinite Reflection” Ustavlja V Ljubljani

 

dub fx
Foto: Domen Hrovatin – Overjam 2021

 

Avstralski glasbenik, ulični performer in družbeni aktivist, Dub FX, obljublja nepozabno doživetje na svoji 15. evropski turneji v podporo težko pričakovanemu albumu “Infinite Reflection”.

Dub FX, ki je zaslovel po vsem svetu zaradi svoje edinstvene glasbene mešanice, bo 21. septembra 2023 nastopil tudi v Ljubljani. Ta turneja bo brez dvoma vrhunec za vse ljubitelje njegove glasbe.

 

 

Dub FX: Glasbenik S Sporočilom

Dub FX ni le glasbenik, ampak tudi družbeni aktivist, ki skozi svojo glasbo spodbuja pozitivnost, enotnost in družbeno ozaveščenost. Njegova edinstvena kombinacija live loopinga, beatboxa in vrhunske produkcije ustvarja izjemno močne in izrazite pesmi, ki se dotikajo srca poslušalcev.

Album “Infinite Reflection” že dolgo buri duhove med oboževalci, saj obljublja glasbeno popotovanje v nove dimenzije. Z Dub FX na čelu, bomo zagotovo priča ustvarjalni eksploziji, ki bo navdušila tako dolgoletne oboževalce kot tudi tiste, ki še niso imeli priložnosti doživeti njegove glasbe v živo.

Evropska Turneja

Turneja “Infinite Reflection” obljublja veliko več kot običajni koncerti. Dub FX bo nastopal na nekaterih najbolj znamenitih prizoriščih po Evropi, kar bo ustvarilo edinstveno vzdušje, ki ga ne smete zamuditi. Energični in poglobljeni koncerti, ki jih bo Dub FX pripravil za svoje občinstvo, obetajo nepozabne trenutke in glasbeno doživetje, ki vas bo popeljalo v drugo dimenzijo.

V Ljubljani celo s podporo izjemnih izvajalcev, kot so Dj L.T., David Boomah (UK) & RootsInSession, ter Lionshine.

Vstopnice So Že V Prodaji!

Da ne zamudite te edinstvene priložnosti doživeti Dub FX-ovo turnejo “Infinite Reflection”, si pravočasno zagotovite svoje vstopnice! Število mest je omejeno, zato ne odlašajte in si rezervirajte svoje mesto  za nepozabno glasbeno potovanje.

Nakupa vstopnic: https://www.mojekarte.si/hr/dub-fx/tickets-1166869.html

Glasba Dub FX-a je preprosto treba doživeti v živo, zato ne zamudite te priložnosti, da se prepustite njegovi glasbeni magiji!

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/739340370992544/