Novice

siti hlapci

SiTi HLAPCi – Kaj pa ti? (2023)

22 May 2023

Mariborska reggae skupina Siti Hlapci, ki že 25 let deluje aktivno, predstavlja svoj nov videospot in singel z naslovom “KAJ PA TI?”.

Overjam2023

Vsi nastopajoči na Overjam Festivalu 2023

22 May 2023

Mednarodni festival OverJam International More Than Reggae je potrdil končno zasedbo za svojo enajsto izdajo, ki bo potekala od 16. do 20. avgusta v Tolminu (Slovenija). Vključuje več kot 100 nastopov na 6 različnih odrih, z izjemnimi zvezdami jamajške in mednarodne reggae scene, pa tudi izjemnimi umetniki iz drugih glasbenih žanrov.

Greg Even vibsing EP

Greg Even predstavlja EP “Vibsing Riddim”

10 May 2023

Cerkljanski producent Gregor Treven, znan pod umetniškim imenom Greg Even, je nedavno izdal nove skladbe na EPju “Vibsing Riddim”, ki je nastal v sodelovanju z uveljavljenimi angleškimi reggae izvajalci, kot so Blackout Ja, Da Fuchaman in Richie Culture.

Del Arno Band & Tadiman – Samo Dalje

21 April 2023

Novi singl “Samo dalje” predstavlja sodelovanje med Del Arno Bandom in slovenskim reggae glasbenikom Tadimanom. Skladba govori o premagovanju težkih trenutkov v življenju in nadaljevanju naprej. Gre za dolgo pričakovano pesem, ki bo navdušila oboževalce reggae glasbe v regiji.

greg even

Premiera videa za pesem “Življenje je avdicija za smrt” 10.4.23

6 April 2023

Slovenska glasbena scena se je obogatila z novim videospotom za pesem, ki nosi naslov “Življenje je avdicija za smrt”. Pesem je nastala v sodelovanju producenta Grega Evena, pevke Lee Cok ter glasbenikov Jacuzzyja Krala in Davida Kovšce Bude, ki je ustanovni član skupine Elvis Jackson.

Aza Lineage predstavlja EP “Kingston to Cali”

4 April 2023

Aza Lineage je mlada reggae pevka iz Jamajke, ki navdušuje poslušalce z edinstvenim zvokom in slogom. S svojim talentom in karizmo je v kratkem času dosegla veliko priljubljenost v reggae glasbenem svetu, nastopala na festivalih po vsem svetu in si prislužila množico oboževalcev.   Njena najnovejša izdaja je EP z naslovom “Kingston to Cali”, ki […]

Christos DC: EP Matchbox

2 April 2023

Christos DC, grško-ameriški pevec, kantavtor in producent, je izdal novo EP ploščo z naslovom Matchbox. Na petih skladbah se njegov prepoznavni soul in jazz vpliv, hkrati pa ohranja korenine reggae glasbe. EP je izšel pod lastno založbo Honest Music.

Amanzaman predstavlja video Marioneta

2 April 2023

AmanZaman imajo nov zanimiv video single z naslovm “Marioneta”, ki izhaja iz njihovega zadnjega albuma z naslovom “Online”.

Out in the Streets Riddim Album – SuedMassive Sound System

30 March 2023

“Out in the Streets Riddim” je riddim album avstrijskega kolektiva Suedmassive Soundsystem. Na albumu se nahajajo štiri skladbe, ki jih izvajajo različni vokalisti, vključno s Tadimanom, Anthony B, Ruffian Rugged in Rebel Elementz & C-Natra. Album je bil izdan v digitalni obliki in je na voljo na različnih glasbenih platformah, vključno s Spotifyjem – TUKAJ […]

queen omega

Queen Omega – Freedom Legacy

27 March 2023

Od Trinidada in Tobaga do preostalega sveta, Queen Omega, ena najdragocenejših glasov svetovne reggae scene, predstavlja album Freedom Legacy.

Mate Bro

Reggae Glasbena Oddaja Red, Gold & Green

21 February 2023

Red Gold & Green je sveža glasbena oddaja, namenjena vsem ljubiteljem reggae glasbe.

MR CLASSIC – Haris Pilton meets Joseph Cotton

24 November 2022

MR CLASSIC je najnovejši album Josepha Cottona v sodelovanju s producentom Harisom Piltonom.

Load more