Greg Even v sodelovanju z Budo (Elvis Jackson) in Jaydi Zavala predstavlja svež EP, poln pozitivnih vibracij

Slovenski glasbenik Greg Even, pravi umetnik z umetniškim imenom Gregor Treven, je skupaj z Davidom Kovšco, bolje znanem kot Buda, frontmanom skupine Elvis Jackson, in mlado ameriško pevko Jaydi Zavala, ustvaril nov EP – Something in the Air. Te trije glasbeni ustvarjalci so združili moči in ustvarili glasbeni projekt, ki prinaša svež veter na glasbeno sceno.

EP predstavlja sodelovanje med uveljavljenim producentom Gregom Evenom, ki prihaja iz Cerknega, frontmanom skupine Elvis Jackson, Budo (David Kovšca), ter talentirano ameriško pevko Jaydi Zavala, katere glasbeno ozadje sega v legendarne družinske glasbene vode.

Dva izjemna singla, ki ju najdemo na njihovem skupnem projektu, nosita pozitivne vibracije, ki bodo v vas obudile spomine na vroče poletne večere. “Something in the Air” je pesem, ki združuje energičen vokal Budinega in bolj umirjene pop indie tone mlade nadobudne vokalistke iz Los Angelesa, Jaydi Zavala. Pesem nosi v sebi toplino sončnih dni in vonj svobode, ki ju začutite, ko se zaljubite.

Ko pa mine prva zaljubljenost in ostane le še iskrica, je tu drugi singel EP-ja, “Take my Doubt Away”. Jaydi Zavala v tej pesmi poje o tem, kako se v objemu prave osebe razblini še najmanjši kanček dvoma. Skladbe so pravo glasbeno potovanje skozi različna čustva ljubezni.

Oba singla bosta prav tako del prihajajočega albuma kolektiva JahMoodOnJe, ki bo izšel v začetku naslednjega leta v digitalni in vinilni obliki.

Budina nalezljiva reggae energija in Jaydijin nežen vokal, združena pod producentsko taktirko Grega Evena, tvorita recept za sproščeno, sončno in srčno glasbeno doživetje. Ta EP je pravo glasbeno potovanje, ki vas bo popeljalo skozi različne žanre in čustva.


O Gregu Evenu: Gregor Treven, znan tudi kot Greg Even, je producent in izvajalec, ki sodeluje kot “ghost producer” z različnimi tujimi založbami in producenti. Njegova glasbena širina zajema hip hop, jungle drum’n’bass, dubstep, pri srcu pa mu je reggae. Sledite mu na Facebooku in YouTube.

O Jaydi Zavala: Jaydi Zavala je mlada in talentirana glasbenica iz Los Angelesa, ki se giblje v pop in RnB glasbenih vodah. Njeno glasbeno ozadje je zaznamovano z družinsko tradicijo v glasbi, saj je hčerka znanega glasbenika Jimmyja Zavale. Sledite ji in odkrijte njeno glasbeno ustvarjanje.

O Budi (David Kovšca): Buda je prepoznaven slovenski glasbenik, pevec in ustanovni član skupine Elvis Jackson. Njihov glasbeni slog sega od skaja, punka in hardcore punka do metala in reggaeja. Več o njihovi glasbi najdete na spletni strani skupine Elvis Jackson.