Julij 09, 2020

  Slovenija

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Piše: V.V.


  Suns of Dub? Kot lahko razberemo iz naslova je govora o ekipi, ki se označuje za otroka zvrsti dub, ki nam z žarki svoje produkcije nosi sonce v naše sobe ne glede na letni čas. Suns of Dub je oznaka za znamko, skupino in dub-produkcijsko performativno ekipo. Člana skupine Ras Jammy in Jah Bami v svojem ustvarjanju združujeta tradicionalno rockers reggae glasbo (70ta) in žive instrumente, ki jih prepletata z new age dub-om ter tako v eno celoto povezujeta akustiko, elektroniko, dub, reggae, drum'n'bass in še kaj bi se našlo. Znotraj tega ravnotežja tonov so uvrščeni ritmi, kot so steeplly, nyabingi bobni, melodica, zmiksani z »deejay« spretnostmi vrtenja vinilk.
  Mlada glasbena genija sta do danes sovodji skupine glasbenikov, producentov in umetnikov, kot so Roots by nature, Masia One, Addis Pablo in Valdo. Prvi izmed njiju, Ras Jammy, je mlad podjetnik iz Trinidada, ki se je že kot otrok ob poslušanju zelo raznolike glasbe spraševal, kaj lahko sam ustvari znotraj glasbenega kraljestva, in se tako odločil, da želi združiti reggae in dub. Do zmožnosti ustvarjanja ga je pripeljala lastna iniciativa in selitev na Jamajko zaradi tamkajšnjega vpliva reggae glasbe in rastafarijanstva. Je samouk, ki je svojega glasbenega mentorja Addisa Pabla spoznal kar preko Facebooka, po kratkem klepetu je bila kupljena enosmerna letalska karta za Jamajko in njegova usoda je bila zapečatena. Drugi član, ki se nam bo tokrat pridružil v Channel0, je na naših odrih nastopal že pred leti, skupaj z Brammo Shantijem in je dragi prijatelj našega kolektiva, Jah Bami. Tudi on pravi, da je svoj namen ustvarjati glasbo, spoznal že pri mladih letih.

   


  Suns of Dub je del založbe Rockers Family, ki s seboj nosi ogromno reggae imen, sam smisel produkcije pa so izmenjave zamisli in ustvarjanje, iskanje primernega producenta in glasbenika za stvaritev nečesa novega. Znotraj tega kroga se umetniki menjavajo, prihajajo in odhajajo ter tako ohranjajo kvaliteto glasbe na nivoju. Kar je potrebno za to, so samo dobre vibracije, in pa lastna želja po aktivnosti, angažiranost, vse pa se dogaja »inna di yard«. Del te družine predstavljajo tudi Suns of Dub. Kot podmladek Rockersov so si zamislili nov projekt in ga leta 2010 prinesli v življenje. Ras Jammy pravi, da se je zanj vse začelo, ko je izšla pesem: 'I can make it happen' – »and we did«. Zamisel za ime je Ras Jammy dobil iz besedne igre, glede na močno sporočilo glasbe, je bila želja dati moč tudi imenu: Suns of Dub; hkrati se ime posredno nanaša na vse sinove in hčere dub, reggae , ali takorekoč vsake glasbene zvrsti. Navdih sta dobila tudi pri svojih kolegih, Dubbing Sun. Od samega začetka druženja in naključnega ustvarjanja sreče, pa do danes sta ustvarila več kot sto del, veliko izmed njih v sodelovanju z legendami kot so Major Lazer, Chronixx, Protoje, Mighty Crown, Inner Circle, Clive Chin, Toddla T, Jesse Royal, Cali P, Sizzla, Norris Man, Queen Omega, če jih poimenujem zgolj nekaj.

   


  V svoji tokratni zasedbi bosta umetnika v svoj nastop poleg vokalov doprinesla raznolikost, ki jo celotna založba zelo aktivno ponazarja, inštrumentali, t.i. dubi, vse kar je potrebno za dober 'Suns of Dub koncert', pravi Jah Bami. Prisotnih bo veliko trinidadskih melodij, ki jih bosta s pomočjo improvizacije in živo dub glasbo zamikasala v čisto nov ritem. Vsekakor bo tokratni dogodek poln presenečenj. Od prvih hitov pa do danes Suns of Dub letijo na krilih rdeče, zlate in zelene, sedaj pa bodo prileteli tudi na oder Channel0, kjer jih bomo lahko slišali 29. Aprila! Se vidimo!

   

   

  Klik na sliko vas preusmeri na uradni Facebook dogodek

   

  Enemu srečnežu pa v sodelovanju z organizatorjem podarjamo :  


  - 2x Heshteg Ziggi rol'ca
  - 1x Original Ziggi rol'ca
  - 1x Heshteg majica (na voljo M, L ili XL)
  - 2x vstop na koncert skupine Suns of Dub

     Vse kar je potrebno stroriti je najti FACEBOOK objavo na našem profilu in označiti prijatelja/ico, katerim bi rad preživel/a večer! Žrebamo v soboto 27.4.2019

  Za lažjo orentacijo vam prilagamo povezavo do originalne FB objave, kamor se lahko prijavite za nagrade!

  https://www.facebook.com/119770448166847/posts/1624136571063553/


   

   

  PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE

  1. Splošne določbe 

  Organizator nagradne igre “Suns of Dub ”, je Reggae,si, (v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra poteka od 23. APRILA pa do vključno 27. APRILA 2019 do žreba¨! Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v igri, prejme organizator nagradne igre.

  2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri

  V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18. let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki se pridružijo Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/ ali pa so že pridruženi.

  3. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev

  V komentarju odgovori na vprašanje označi prijatelja in sodeluj za zastonj vstopnice, cd/majico, papirčke. . Organizator bo izbor objavil na časovnici svojega Facebook profila. Z pravilnim komentarjem izpolnjuješ pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

  V soboto, 27.4.2019 8.59h se nagradna igra konča in v soboto 27.4.2019 bomo razglasili naključno izžrebanega nagrajenca/ko, ki bo prejel nagrado.

  Vsi sodelujoči se s sodelovanjem v aplikaciji strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime iz profila s katerim ste sodelovali v nagradni igri, na Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/, in na spletni strani www.reggae.si

  4. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad

  Vsi nagrajenci bodo objavljeni na Facebook stranihttps://www.facebook.com/Reggae.Si/. Pred izročitvijo nagrad mora organizator s strani nagrajencev v roku petih (5) ur po razglasitvi prejeti potrebne osebne podatke :Facebook uporabniško ime, ime in priimek, email naslov.

  Posredovanje vseh teh podatkov na mail je pogoj za izročitev nagrade prejemniku.

  Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča. 

  Nagrade:

  - 2x Heshteg Ziggi rol'ca
  - 1x Original Ziggi rol'ca
  - 1x Heshteg majica (na voljo M, L ili XL)
  - 2x vstop na koncert skupine Suns of Dub

  6. Odgovornost

  Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

  7. Pravila nagradne igre

  S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/ vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

  9. Varovanje osebnih podatkov

  Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre oz. neposrednega trženja.

   

   

   

  Slovenija

  Ocena uporabnikov

  Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

  Po treh letih dobrega spanca se je zasedba GOOD VIBRATIONS prebudila in naznanila predstavitev avtorskega prvenca z naslovom: Newly Crowned Hope. Na uvodnem koncertu 20. aprila 2019 v Channel 0 na Metelkovi se nam bo 9-članska zasedba predstavila z nekaj skladbami iz prej omenjenega EP-ja, obljubljajo pa tudi nekaj večnih reggae poslastic za brezskrbno pozibavanje in v slogu praznovanja 4/20.
  Na novo okronano upanje v pomlad nam z dobro mešanico jazza in reggaeja zagotovo ne uide!
  Za ogrevanje in zabavo po koncertu bo poskrbel Ras Levi s svojo roots reggae selekcijo.  Portal Reggae.Si pa v sodelovanju z Good Vibrations in Kud Channel 0 podarja prav lepe nagrade vsem, ki nam odgovorite na vprašanje, ki ga je postavil Pepi in označite še nekoga, ki ga želeli pripeljati s seboj! Vse to na spodnjo originalno Facebook objavo!

  Časa imate do petka 19.4. 23:59. V soboto objavimo 2 nagrajenca! Eden dobi 2 vstopnici + Majico + custom Ziggi papirčke, drugi,  pa 2 vstopnici + Cd Newly Crowned Hope + Custom Ziggi papirčke! Več informacij o nagradni igri najdete na dnu članka!   NAGRADNO VPRAŠANJE:  Namig: Če ne veste točnega odgovora, vas morda v žreb spravi tudi najbolj inovativen! Sodeluje le tisti, ki odgovori, oseba, ki je označena v komentarju ne sodeluje v žrebu!
  POVEZAVA DO DOGODKA:

  https://www.facebook.com/events/808271689529413/

   

   

  PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE

  1. Splošne določbe 

  Organizator nagradne igre “Good Vibrations nagradna igra ”, je Reggae,si,(v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra poteka od 16. APRILA pa do vključno 19. APRILA 2019. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v igri, prejme organizator nagradne igre.

  2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri

  V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18. let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki se pridružijo Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/ ali pa so že pridruženi.

  3. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev

  V komentarju odgovori na vprašanje označi prijatelja in sodeluj za zastonj vstopnice, cd/majico, papirčke. . Organizator bo izbor objavil na časovnici svojega Facebook profila. Z pravilnim komentarjem izpolnjuješ pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

  V petek, 19.4.2019 23.59h se nagradna igra konča in v soboto 20.4.2019 bomo razglasili naključno izžrebanega nagrajenca/ko, ki bo prejel nagrado.

  Vsi sodelujoči se s sodelovanjem v aplikaciji strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime iz profila s katerim ste sodelovali v nagradni igri, na Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/, in na spletni strani www.reggae.si

  4. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad

  Vsi nagrajenci bodo objavljeni na Facebook stranihttps://www.facebook.com/Reggae.Si/. Pred izročitvijo nagrad mora organizator s strani nagrajencev v roku petih (5) ur po razglasitvi prejeti potrebne osebne podatke :Facebook uporabniško ime, ime in priimek, email naslov.

  Posredovanje vseh teh podatkov na mail je pogoj za izročitev nagrade prejemniku.

  Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča. 

  Nagrade:

  Majica + 2x vstopnica + papirčki
  CD + 2x vstopnica + papirčki

  6. Odgovornost

  Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

  7. Pravila nagradne igre

  S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/ vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

  9. Varovanje osebnih podatkov

  Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre oz. neposrednega trženja.

   

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

   

  V Ljubljano prihaja RDG

   

   

   

   

   

  Rojen in vzgojen na severu mrzle Danske, se je RDG (Ruben) zelo mlad navdušil nad glasbo, za kar je kriv njegov oče. Leta kot mladostnik je preživel tako, da je zbiral glasbene “sample”, se igral z glasbenimi igračami in poslušanjem plošč, vpliv česar je pri njemu opazen še danes. 

  Kot najstnik se je preselil v Kopenhagen in se nemudoma zakopal v “underground” glasbeno sceno in se angažiral v produkcijo in organizacijo rejvov, katere je organiziral v lokalnih barih in klubih ter na ta način promoviral lokalne MCje, DJje in producente. 

   

   

   

  Če na hitro preskočimo dekado, Ruben danes več kot uspešno vodi dve založbi s preko 40 izdajami in je organiziral dubstep, drum ’n’ bass, techno, juke, garage ... zabave v praktično vsakem klubu in z vsakim omembe vrednim soundsystemom v Kopenhagnu. 

  Kot producent in DJ je izdal in se pojavil na mnogih vinilnih izdajah, bil je na turnejah po Ameriki in Evropi. Njegova glasba je prisotna na večjih javnih kot tudi na piratskih radijih, praviloma na Danskem in v Veliki Britaniji.

  Kljub dejstvu, da je posvetil večino svojega prostega časa za ohranjanje podzemne kulture glasbe in je bil konstantno v pogonu, se RDG ne ustavlja in nadaljuje s prodiranjem njegove nalezljive pozitivne energije in glasbenim ustvarjanjem kot tudi vrtenjem glasbe, organizacijo festivalov in še mnogo čem.

   

   

   

  Za lokalno podporo bodo poskrbeli člani DeepEnd! založbe Kanomotis, RawLand in CLZ. Da pa bo doživetje popolno bo poskrbel Boris Sound System. 

  Povezava do dogodka:

  DeepEnd! x DubLab - chapter XII. w. RDG / 23/03


  Povezave:

  https://www.facebook.com/RDGCPH

  https://soundcloud.com/rdg
  https://soundcloud.com/clzdubs
  https://soundcloud.com/rawland-dubs
  https://soundcloud.com/kanomotis
  https://www.facebook.com/vj5237/
  https://www.facebook.com/borissoundsystem/
  https://www.facebook.com/deependmovment
  https://soundcloud.com/deependmovement
  https://www.mixcloud.com/DeepEndMovement/
  https://www.facebook.com/dublabch0

   

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Od 4.-8.9.2019 bomo letos še bolj nostalgično podoživljali preteklih 12 let bass vibracij, saj največji evropski soundsytem festival Outlook Festival letos zadnjič gostuje na Hrvaškem. Priliki primerno so organizatorji na letošnji line-up uvrstili trenutno najbolj zveneča imena na sceni – Outlook se od puljske obale poslavlja v velikem slogu!
  V magičnem vzdušju puljske arene bodo Outlook letos otvorili ANDY C, Shy FX in Gentleman's Dub Club, na festivalskem programu pa bodo poleg rednih gostov kot so Mungo's Hi Fi, The Bug, Mala, Iration Steppas Official, program dodatno začinili še duo Chase & Status s svojim specialnim RTRN II Jungle DJ setom, najbolj znani grajmer iz Manchestra Bugzy Malone in mati dancehall scene na Jamajki in hitiča Bam Bam, čigar refren lahko v en glas zapoje cela puljska arena – Sister Nancy.

     ROOTSINSESSION kot dolgoletni Outlook ambasadorji za Slovenijo letos ponosno predstavljamo uradni otvoritveni party z mladim in perspektivnim GARDNA MC-jem, ki s svojim unikatnim načinom kovanja rim vnaša svežino v globoke bass vode in nam v Galo Halo prinaša spektakularen mix jungla, bashmenta, dancehalla in grime-a – prava specialiteta za vse strastne ljubitelje soundsystem kulture!

     Poleg Gardne in njegovega DJ-a Fat Stasha nas bodo na največji evropski festival soundsystem kulture ogrevali na svetovni dubstep sceni uveljavljeni producentski duo DubDiggerz, prostor pa bomo kot vedno namenili tudi mlajšim – DJ Bushee-ju iz Slovenskih Konjic, ki uspešno organizira vedno bolj obiskane bass večere Gonobeats. Za vizualno pododbo Gale Hale bo poskrbel naš že stalni sodelovec in umetnik, VJ Mesec.

   

  GARDNA


  Gardna je preprost fant, ki je pod vplivom bristolskega zvoka svoj lirični dubwise slog izpili v unikatno rimanje, ki se odlično vklaplja v jamajško obarvane riddime. Kronan z naslovom za najboljšega novinca na podelitvi nagrad We Love Jungle Awards leta 2016 (Best Breakthrough MC), je v letu 2017 po zaključenem študiju na BIMM institutu v Bristolu (British & Irish Modern Music Institute) prejel še štipendijo za svoje ustvarjanje pri založbi Boom Sound (BIMM Entrepreneur Award Winners). Kot 'vzhajajočo zvezdo' ga je hitro prepoznal tudi BBC in ga uvrstil na redni airplay v rubriki BBC Introducing. Val sodelovanja z najboljšimi producenti in vokalisti na sceni, ki je sledil, uspešno jezdi še danes – med najbolj prepoznavnimi projekti velja omeniti komad »Rudeboy«, ki so ga producirali The Nextmen vs. Gentleman's Dub Club, pa sodelovanja z Eva Lazarus, Taiwan Mc-jem, Dynamite MC-jem, Parly B-jem in drugimi. Njegovi prepoznavni live showi in uspešno vodenje založbe Boom Sound so ga že ponesli okoli sveta, kljub temu pa bo Gardna letos končno debitiral s svojim težko pričakovanim albumom. Soundboys beware!

     DUBDIGGERZ

   

   


  DubDiggerz je najbolj prodoren slovenski dubstep duo, ki je s svojo produkcijo prepričal tudi največja svetovna dubstep imena – TRUTH, Tunnidge, J:KENZO, Joe Nice, District, Sleeper in pa Distance, ki ju je glasbeno že večkrat vključil v svoje Chestplate Podcaste. Po zadnji 12" izdaji na TRUSIK založbi bosta tudi letos izdala 12" vinyl na UK založbi. Več informacij o prihajajočih rilisih pa boste zelo kmalu lahko zasledili na njunih socialnih omrežjih. DubDiggerz bosta na launch partyju v Gali Hali predstavila zbirko klasik in sveže dubplate, ki so pripravljeni posebej za letošnji finalni Outlook festival na Fort-u.

     BUSHEE

   

   P.K. Photography

   


  Matic Pritekelj (Bushee) je večino otroštva odraščal pod vplivom rap-a, dokler se v letu 2009 ni srečal z dubstepom in ostalimi stili bass glasbe. Ko se je pred osmimi leti prvič znašel na Outlook festivalu v Puli, se je navdušil nad nizkimi frekvencami in ogromnimi soundsystemi, ki so ga spodbudili, da se še sam začne kreativno izražati z mešanjem glasbe.
  V letu 2017 je začel tudi organizirati Gonobeats dogodke na območju Dravinjske doline. Gibanju so se kasneje priključili še drugi, ki sedaj sestavljajo ekipo Gonobeats crew. Je oboževalec vseh stilov bass glasbe, v njegovih setih pa prevladujeta dubstep in drum'n'bass. Predvsem rad črpa iz globoke plati teh zvrsti, njegove hip hop korenine pa poskrbijo tudi za halftime vibe.

   

   

   


  VJ MESEC

   


  vj MESEC je do danes poskrbel za vizualije na že več kot 400 dogodkih, svetoval pa še na veliko drugih. Redno sodeluje s skupinami in glasbeniki, vizualnimi ter drugimi umetniki, ter je aktiven v širjenju znanja in zanimanja za tovrstne vizualne umetnosti. Poleg klasične projekcije se redno ukvarja z naprednimi tehnikami kot so video produkcija, animacija ter 3D animacija, postavitev in programiranje večkanalnih video inštalacij, mapiranje in projekcija na scenografske objekte na odru, v prostoru ter v naravi. Za Outlook pre party bo tudi letos pripravil prav posebne vizualizacije.

   

   

   

  tekst: Roots in Session

  © 2018 Reggae.si. All Rights Reserved. Designed By Marcel Šalej
  Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.