Nori Professor vrača udarec z doslej neizdanim dub albumom iz leta 1998 ''Massive Attack Vs Mad Professor Part II (Mezzanine Remix Tapes)’’, ki je v omejeni nakladi prvič zagledal luč sveta septembra letos.

Ob tej priložnosti bomo v Gala hali priča čarovnijam in trikom velikega profesorja, ki bo za mešalno mizo v živo neponovljivo postregel z zmiksano različico verzij omenjenega albuma. Prav tako bomo deležni dobre doze duba in novitet iz bogate zakladnice profesorjevega Ariwa studia.

 

 


Mad Professor


Mad Professor, rojen kot Neil Fraser v južnoameriški Guyani, se je že od otroštva navduševal nad elektroniko (pri devetih letih je sestavil svoj prvi radio!) in tako tudi v šoli dobil svoj nadimek, po katerem ga poznajo po celem svetu. S trinajstimi leti se je preselil v London in nadaljeval z eksperimentiranjem v elektroniki, z leti nabral ogromno opreme in se posvetil glasbi, predvsem dubu. Po tem, ko je sestavil svojo prvo mešalno mizo, je leta 1979 ustanovil svojo založbo »Ariwa sounds« in istoimenski studio. Sčasoma je poleg Ariwe zagnal še studio ”Are We Mad?” in danes deluje v obeh.

V osemdesetih se je uveljavil s serijo dvanajstih albumov ”Dub Me Crazy!”, ki je pritegnila poslušalce tudi izven reggae dub krogov. V svoji bogati karieri je sodeloval z eminentnimi imeni, kot so Lee ”Schratch” Perry (oba smo v Gala hali imeli čast skupaj gostiti lansko leto), Johny Clarke, U Roy, Yabby You, Horace Andy, Bob Andy, Michael Prophet, Max Romeo, Kofi, Aisha, Sister Audrey, Macka B, Pato Banton, John McLean, Earl 16, Sly & Robbie, Mafia & Fluxy in drugi. Sredi devetdesetih je svoj legendarni status le še utrdil z remiksanjem drugega albuma Massive Attack, sledili so še remiksi Depeche Mode, Beastie Boys, Jamiroquai, Rancid ter produkcije za velike založbe, kot so Sony Music, EMI, Warner Brothers, Capitol Records in Virgin Records.

Mad Professorjev zvok tako potuje skozi različne stile od lovers rock-a, dub-a, reggae-ja, roots-a v trip hop, techno in drum and bass. Na koncertu v Gala hali boste imeli redko priložnost slišati remikse tretjega albuma Massive Attack Mezzanine v živo.


 Za glasbo pred in po nastopu bosta poskrbela OhoRoho in Michel Pfeifer, ki vas bosta popeljala od duba do jungla in vsega, kar je vmes, predvsem pa vam zagotavljata obilico plesne glasbe, kot se za mesec december spodobi.

 

Kar 2 srečneža, pa si bosta s pomočjo našega portala in organizatorja dogodka, Dub Club v Gala Hala, zagotovila zastonj vstop na dogodek. Vse kar morate narediti je "všečkati" Facebook objavo (TUKAJ) in v komentar te objave označiti (tag) prijatelja/ico, ki bi ga povabili na dogodek in z malo sreče bo za vaju petek 13. srečen datum! 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE

1. Splošne določbe 

Organizator nagradne igre “Zastonj na Mad Professorja v Gali Hali ”, je Reggae.si, (v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra poteka od 10. 12.2019 pa do vključno 12. 12. 2019. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v igri, prejme organizator nagradne igre.

2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18. let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki se pridružijo Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/ ali pa so že pridruženi.

3. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev

Vse kar morate storiti, je to da označite (tag) prijatelja v komentarju Facebook objave, (ki se nahaja tukaj ---->https://www.facebook.com/119770448166847/posts/1846963858780822/

V petek, 13.12.2019 12.00 se nagradna igra konča in bomo razglasili  enega naključno izžrebanega nagrajenca/ko, ki bo prejel nagrado.

Vsi sodelujoči se s sodelovanjem v aplikaciji strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime iz profila s katerim ste sodelovali v nagradni igri, na Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/, in na spletni strani www.reggae.si

4. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad

Vsi nagrajenci bodo objavljeni na Facebook stranihttps://www.facebook.com/Reggae.Si/. Pred izročitvijo nagrad mora organizator s strani nagrajencev v roku petih (5) ur po razglasitvi prejeti potrebne osebne podatke :Facebook uporabniško ime, ime in priimek, email naslov.

Posredovanje vseh teh podatkov na mail je pogoj za izročitev nagrade prejemniku.

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča. 

Nagrade:

1x 2 vstopnici 

6. Odgovornost

Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

7. Pravila nagradne igre

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/ vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

9. Varovanje osebnih podatkov

Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre oz. neposrednega trženja.