Že kot mladenič je Camar Andre Doyles, bolj znan kot Camar Flava, med odraščanjem v Kingstonu vedel, da hoče svoje življenje posvetiti glasbi. Še bolj kot to pa si je želel, da bi razvil edinstven glasbeni vpliv in slog. 

Danes Camar Flava poje, piše, ustvarja glasbo, producira, skratka je vse stranski glasbenik. S svojo umetniško sposobnostjo konstruiranja domiselnih besedil, njegovim svežim pristopom k najnovejšim glasbenim trendom v glasbi in nedvoumni želji po preboju, je le vprašanje časa, kdaj bo izpolnil svojo otroško željo.

 

 

 


Znan po svojih nastopih, ki kar kipijo od energije, je Camar Flava pravo utelešenje avtentičnega vsestranskega glasbenika, ki s svojimi nastopi dviguje temperature pod odri, še posebej med ženskim delom publike.
 


Leto 2018 se je izkazalo za zelo uspešno za Camarja, saj je izdal, kar nekaj pesmi, ki so se dodobra zasidrale v ušesa dancehall in reggae oboževalcev. Zadnja izmed takih je pesem "Sekkle Nuh", ki jo je ustvaril v sodelovanju za Grammy nominiranim Kurt " Party Animal" Rileyjem. Tudi pesem "Tight Tight", ki jo je izdal v samozaložbi (Block 17 Productions) je ratala nepogrešljiva na vseh zabavah širom Jamajke. V kratkem lahko pričakujete izid pesmi "Touch Back", ki smo jo že imeli možnost poslušati in je prav všečna pesem, ki bo našla svoje mesto na marsikateri dancehall zabavi širom sveta.
Prav tako se je letos pridružil Jambian Music Group, ki jo vodi prej omenjeni Kurt in kjer je kor producent sodeloval z glasbeniki, kot so Gyptian, Franz Capone, Karlito Graffix, ... 

 

 

www.facebook.com/camarmusic
www.twitter.com/camarmusic
www.instargram.com/camarmusic