Generator. Devet članska skupina. Mladi! Njihova zgodba se je začela 2 leti nazaj, ko so se v trenutku znašli sredi "jam session-a" pod isto streho. Navkljub vsem zakonom fizike so postali ena velika družina. Roko na srce, polovica jih izvira iz istega genskega zapisa.

 

 


 

 

 

Navdušeni smo, da vam lahko predstavimo njihov debitantski album Open Eyes. Sam naslov je prvenca je malo ironičen, kajti na naslovni sliki lahko vidimo, da so Aninine odprte oči (Open Eyes) namreč zaprte. Gre za sporočilo skupine, naj poslušamo glasbo z zaprtimi očmi, a istočasno z široko odprtimi! Na albumu lahko najdete 12 večinoma angleških pesmi, ki vas bodo popeljale skozi različne fuzije žanrov kot so reggae, funk, jazz, r&b... z malo temačnim pridihom, v slogu kakšne "filmske" zakajene blues "beznice". Poleg je še stislko oblikovana knjižica z besedili in sličicami. Definitivno priporočamo, da si jih ogledate v živo, kjer njihova glasba in energija  še bolj prideta do izraza. Nekaj datumov je še na voljo. 

 

 

 

Morda se bo kdo vprašal zakaj tako navdušeno predstavljamo, saj niso reggae skupina?! So! Morda njihova glasba ni striktno reggae glasba, čeravno jo najdete na ploščku kar nekaj, a sporočilo, ki ga prinašajo s svojo glasbo, je sporočilo kakršnega prinaša reggae glasba.

 

"Open Eyes je intenzivna, eklektična fuzija stilov, ki razkriva svojo ekscentrično karakterno zmes in se spogleduje z vprašanji identitete in brezpogojne ljubezni. Nekaj za vsakogar in nekdo za vse. Verjamemo v širjenje prave energije in ljubezni preko meja, generacij in vesolja…"      - Generator

 

 

 

GENERATOR so:

Vokal - Anina Trobec
Boben - Maksim Špelko
Bas - Primož Špelko
Kitara - Tomaž Zorko, Marko Turk
Klavir/Synth - Joseph Wheba
Saksofon - Mitja Turk
Pozavna - Gregor Turk
Trobenta - Denis Androic

 

 

 

 

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
www.generatormuzike.com
Facebook


Več povezav:

https://www.youtube.com/watch?v=_rYxUJh3xlg

https://generatormuzike.bandcamp.com

https://soundcloud.com/generatormuzike

#generator #openeyes