Jamajške vibracije v Burgenlandu – One Love Festival 2024

 

ONE LOVE FESTIVAL se vrača s svojo izdajo 2024, ki jo z nestrpnostjo pričakujejo, prvi konec tedna v avgustu. V petek, 2. avgusta, in soboto, 3. avgusta, bo prizorišče festivala v Wiesenu ponovno postalo središče pozitivnih vibracij, glasbenih vrhuncev in družinskega vzdušja.

Kulturna raznolikost in glasbeni užitek:

Festival obljublja neverjetno zasedbo z znanimi reggae izvajalci, kot so Burning Spear, Sip Marley, Yellowman, Groundation, Morgan Heritage in mnogi drugi, ki bodo občinstvo navdušili s svojimi očarljivimi nastopi. Talentirani lokalni umetniki, kot so House of Riddim, Freemyend, der Urlaut, Dub Tribe Rising in drugi, bodo prav tako pretresli oder in razveselili občinstvo s svojo glasbeno raznolikostjo. Letos z veseljem napovedujemo posebno poslastico: tretje prizorišče z dub glasbo v naravi za vaš užitek.

Enakost, upanje in ljubezen:

Festival ostaja zvest svojim vrednotam enakosti, upanja in ljubezni ter omogoča prostor za kulturno izmenjavo, sprostitev in skupnost. Dva dni, polna fantastične glasbe in spoštljivega druženja, ne glede na poreklo, spol ali starost.

Ponudba in aktivnosti:

Poleg vznemirljivih nastopov na glavnem odru bo festival ponudil raznolike aktivnosti in udobja, vključno z razkošnim CBD Loungeom, fascinantnim bazarjem svetovnih kultur in legendarno ulico hrane Wiesen z raznolikimi kulinaričnimi dobrotami z vsega sveta.

Program za otroke, delavnice in sproščeno kampiranje:

Obširen otroški program spremeni glasbeni oddih v popolno doživetje. Tudi letos bo veliki otroški kotiček znova čakal male goste, ki bo oba dneva ponujal brezplačne delavnice bobnov in plesa, napihljiv grad, poslikavo obraza in še marsikaj. Otroci do 12. leta imajo brezplačen vstop na celoten festival, najstniki do 21. leta pa znižano vstopnino!

Prihod:

Shuttle transfer s kombijem do bližnje železniške postaje zagotavlja, da je prihod/odhod na največji reggae festival v Avstriji lahko udoben in okolju prijazen.

Informacije o vstopnicah:

Vstopnice za ONE LOVE FESTIVAL 2024 so zdaj na voljo na spletu: https://www.facebook.com/OneLoveFestivalAT/ ter v vseh knjigarnah Libro in na vsakem predprodajnem mestu ÖTicket. Otroci do vključno 12. leta imajo brezplačen vstop, najstniki do vključno 21. leta pa prejmejo znižano vstopnino, prav tako invalidi. Parkirišča je dovolj, parkirnina pa je vključena v festivalskem vstopnici.