Who See ft. Smoke Mardeljano – Ne bih se mijenja (RootsInSession remix)

RootsInSession Sound August 21, 2020

Pesem glasbenikov Who See in Smoke Mardeljano – Ne bih se mijenja je dobila reggae preobleko!

Za njuno 20. obletnico delovanja sta Pier in Fu, ki delujeta kot RootsInSession zavihala rokave in nadaljujeta z ustvarjenjem glasbe in remiksov. Po nedavni predelavi pesmi “Head Up” pod katero sta se v originalu podpisala SumeRR in Kumar, nam tokrat predstavljata še eno mednarodno sodelovanje. Tokrat sta obdelala in jo usmerila v reggae vode pesem “Ne Bih Se Mijenja”, pri kateri sodelujeta Who See iz Črne gore in priznani beograjski raper Smoke Mardeljano.
Originalna različica pesemi je bila izdana na albumu “Pamidore” leta 2017, pod katerega se je podpisal prej omenjeni Who See.

RootsInSession sta zremiksala pesem Ne Bih Se Mijenja z eno od njunih reggae podlag in ji tako dala bolj sproščen pridih, kot nalašč za zadnje dni poletja v tem letu. Kot smo že počasi navajeni, je zadnje detajle uredil in masteriziral vodja FM Mastering Studia – Filip Motovunski.

Vsem odpovedim festivalov in koncertov navkljub RootsInSession še enkrat več dokazujejo, da so pripravljeni podžgati katerokoli plesišče, takoj ko se končajo ukrepi in nadaljevati svojo 20 let trajajočo glasbeno pot še naprej.

 

Zasluge:

besedila: Noyz, Dedduh, Smoke Mardeljano
produkcija: RootsInSession Sound

Aranžma: Petar Bajan – Pier, Tomislav Bulić – Fu
glasba: Petar Bajan – Pier, Tomislav Bulić – Fu
klaviature: Joseph Wheba
bas: Peter Žnidaršič
miks: Petar Bajan – Pier, Tomislav Bulić – FuSoundart.si Studio/ Ljubljana
mastering: FM Mastering /Zagreb
izdano za: RootsInSession Music
datum izida: August 21, 2020