Summerr ft. Kumar – Head up (RootsInSession dnb remix)

VPAL Music June 26, 2020

SUMERR je jamajška umetnica, ki se je pred kratkim predstavila z debitantskim albumom DOWNS DISTRICT. Tokrat nam predstavlja drum’n’bass remiks pesmi Head Up, skupaj s Kumarjem.
Pevko smo vam na naših straneh že predstavljali, med drugim smo z njo opravili tudi intervju!

Živimo v času, ko je fraza “Keep ya head up” (glavo pokonci), dobila globlji pomen, kot kadar koli poprej. Znani po svoji podpori mladim in skupnosti na splošno predstavljajo najnovejši projekt v seriji remiksov. Tokrat sta Pier in Fu, znana kot RootsInSession Soundsystem združila moči s prikupno SumeRR in Kumarjem, ki se ga mogoče spomnite, ko je pred leti nastopil v Ljubljani, takrat še kot član zasede Raggin Fyah. Perfektna kombinacija unikatnega glasu, po katerem slovi SumeRR in energije, ki krasi RootsInSession dvojec, vas bo nedvomno spravilo v dobro in plesno razpoloženje.

Remiks se začne z originalnim uvodom, kjer SumeRR deli jasno sporočilo naj držimo glavo pokončno. Kratkemu uvodu sledi RootsInSession “drop” neposredno na drum’n’bass ritem, ki se nadaljuje z ukvirjenimi basovskimi linijami in nihanjem, medtem ko vokali SumeRR odmevajo v vaši glavi “Head Up, Head Up …

Kitarske vložke je odigral Matej Huljev in s tem dodal pravšnjo mero kitarskih rifov k remiksu. Za masterizacijo je poskrbel Filip Motovunski v svojem studiu v Zagrebu. Internacionalno sodelovanje, ki le še dokazuje, zakaj sta se uspela RootsInSession uspela obdržati na sceni 20 let!