Dolgo pričakovani album NaturalVybz Issential naj bi izšel 27. novembra 2020.

20/20 Vision je sestavljena iz 17 udarnih skladb. Selektor Don Blaze z radia Afrozim je dejal, da je to najboljši album, ki ga je slišal v zelo dolgem času. Album je dobro uravnotežen album. Dj Bruckshot je dejal, da je to klasika, ki jo morate imeti v zaboju. Album se začne z motivacijsko skladbo z naslovom ​Still a Winner, , z vsako skladbo, ki jo umetnik popelje skozi to pot veselja in navdušenja, ko vas postavi v ta karibski trans. Samo ustavite se pri številkah 14,15 in 16, ko vas popelje na bolj čustveno mesto s pesmimi, kot je LOVE IS A​ LANGUAGE,​ DOUBLE D LIFE​ and SEE YOU AGAIN.

“S tem albumom predstavljam novo zvrst glasbe, ki ji pravim„ Dancehall Afro Pop “. To je mešanica dancehalla, drugih karibskih zvokov in Afrobeata, ki so se združili v eno”  je dejal NaturalVybz.

Sproščeni glasbenik, ki je snemalno kariero začel leta 1998, je izdal svoj prvi albumGood Side Of Life na lastni Vybz Embassy imprint založbi.

NJegovi najbolj poznane pesmi do sedaj so Know Bout, Me And Jah Alone, Mama in Never Too Late.

 

 

Natural Vybz navdušuje poslušalce z izdajo svojega novega singla. “Touch” je mojstrovina reggaeja, ki na vaš seznam predvajanja prinaša pridih Karibov. Singl ‘Touch’ je okus prihajajočega albuma Natural Vybz “2020 Vision. Poslušalci »Touch« se bodo zibali in si predstavljali sebe na toplem karibskem pesku. Glasba in besedila odmevajo naravno vzgojo Vybza na otoku Sveta Lucija. Oboževalci ne smejo zamuditi te odlične pesmi.

Natural Vybz, rojen Morgan Jankie, je bil v mladosti obdan z glasbo. Mladi Natural Vybz je svoj talent začel gojiti na Sound Systemih v Sveti Luciji in si pridobil lokalno slavo. Po prihodu v ZDA se je Natural Vybz posvetil svoji glasbeni karieri. Njegov zadnji album “Good Side of Life” je izšel leta 2016. Naslednje leto je umetnik izdal najboljši singl WINNER, ki je bil nominiran za 2018 Independent Music Awards. V letu 2019 je bil Natural Vybz  “headliner” na Newburyport Music Festivalu. Situacija z Covid 19 pa je na žalost rekinila njegovo dolgo pričakovano turnejo po Havajih, kjer je uspel odigrati le dva koncerta v februarju 2020.

Če želite poslušati več njegove glasbe ali se obrniti na umetnika za intervju na njihovi spletni strani, podcastu, televiziji ali radiu, se obrnite na spodnje informacije.

Za več informacij o Natural Vybz obiščitehttps://onepagelink.com/naturalvybz/ 

www.naturalvybzissential.com