V Centru slovanskih kultur France Prešeren (bivši KUD) nastaja nov projekt, ki nosi ime Jah Club. Gre za serijo dogodkov s katerim želijo organizatorji prispevati svoj delež k soustvarjanju slovenske reggae scene. Za podrobnejše razlago kaj točno se pripravlja vam delimo zapis, ki so nam ga poslali organizatorji:

 

V veliki potrebi po dobrih dogodkih smo postali žejni kvalitete v tej naši Reggae kulturi; zdaj se počutimo dolžne narediti nekaj za to čudovito Reggae glasbo zato smo se organizirali in se odločili sestaviti ter ustanoviti nekaj resnega.

Ker sodelujemo z resno kvaliteto mišljeno na zdravo sporočilo besedil teh glasbenikov in njihovih glasbeno unikatnih instrumentalnih del smo dolžni zdaj tudi mi tako deliti pristno sporočilo ter ne-popačeno kvaliteto, točno tako, kakšno so nam dali.

Moramo tudi priznati, da pri nas ego in denar nista na prvem mestu: zato denar zbran se vlaga v iste večere ter v bodoče večere za tuje glasbenike za katere bomo poskrbeli z najboljšim servisom, ker hočemo poslušati tudi veterane ter aktiviste od drugod…

 

” Podprimo vsebino, če jo hočemo doživljati. “

 

Ker nam resnično pomeni ta pristna in prijetna glasba, katera spodbuja zdravo pamet, pozitivno druženje, domače vedenje, prelepe dišave, resne in vesele pesmi ter nam ponuja sveže ritme iz vseh časov Reggae gibanja ter mnogo več…

JAH CLUB je posvečen izjemoma originalni in kvalitetni RASTA REGGAE in DUBWISE ROOTS glasbi tako, kot SKA-ju, STEPPER DUB-u, KING DANCE HALL-u ter JAMAICAN JAZZ-u.

Zato vabljeni se pridužiti ter zaplesati ob veseli publiki slovenske reggae scene, ker je že čas, da resnično spet pokažemo kaj pomeni biti skupaj: plesati in družiti se v res dobri reggae družbi in glasbi, katero vam postrežejo od JAH CLUB-a skrbno izbrani selektorji s svežimi selekcijami, da bo več dobrega za vesele duše in družbe, katere se pridejo sprostiti in uživati.

 

Zvočni MENU:

 

DABBA ROOTS The Healing Sound

JAH MESSENJAH Sound System

RASLEVI – Roots and Culture

 

 

” Zdrava glasba za ljudi od JAH-ja,

da imamo nekaj vsi;

tako, da je vesela vas. “

 

Dogodek vam bomo predstavili z originalno svežimi vsebinami, katere bodo edino zdravo pamet spodbujale, ker si res ta boljše zaslužimo.

Tako, da pripravimo se na POZITIVEN DOGODEK, kateri vas nima namena razočarati, ker prava reggae glasba je zdaj tu.

Se vidimo, mir z vami.

P.S. Zmaga Ljubezen

JAH CLUB

Povezava do FB dogodka: https://www.facebook.com/events/280949439718196/