“Stress makes me Worry” je nova digitalno obarvana rub-a-dub pesem z pomembnim sporočilom izpod prstov Tom Spiralsa in Wicked & Bonny.

 

V teh kaotičnih časih je še bolj pomembno, da smo prijazni do okolice in predvsem do sebe, je le eno izmed sporočil pesmi in besedila, ki ga je spisal Tom Spirals. Tom pravi, da je pisal pesem sebi in vsem, ki se “najdejo” v njej.

 

 

 

Način, kako nam Tom dostavi sporočilo v kombinaciji z občutkom oblikovanim rub-a-dub vplivom vkateremu se čuti vpliv in teža vseh nedavnih produkcij Wicked & Bonny je res vredno pohvale in poslušanja. Ta kakovostna pesem spremlja osupljiva grafika v stilu stripov iz 90ih letm, katero je ustvaril priznani oblikovalec iz Mostlll86, ki sicer prihaja iz Nemčije, a živi v Veliki Britaniji. Vse skupaj je tudi animiral v res privlačen videospot.

Skladba “Stress Makes Me Worry” je prvo uradno sodelovanje Tom Spiralsa in Wicked & Bonny, čeravno je njihovo glasbeno razmerje staro že več kot 5 let. Prvič so se srečali na Mandrea Festivalu v italijanskih gorah leta 2015 in zatem skupaj nastopali širom Evrope in Velike Britanije.