Test event

Žiu Žiu,
Mi se še kr ne damo, gremo dalje v nov teden z novim streamom. Prejšnič so nas fotri lepo razplesal in sprostil z mau starejšimi štiklci, mi pa nebi bli mi, če nebi spet šli čist v drugo smer s prihodnimi gosti. Po dobri analizi smo si rekl da bi radi vidl neki svežga, mladga in slastnga pa smo zato potegnil Bejbe iz Basolovke pa Tipe iz LjubljanaJah Vibes.
V sredo 18. 11. bodo naš pult zasedli Rak3ta, Peree, LionShine in Dj L.T., praujo da se dobr poznajo med sabo pa da bojo za nas prpravl res razgiban set. Poslušal bomo vse od Rootsa, Reggae/DanceHalla pa do Jungla in Dram n Bjesa. Spet bomo začel ob 16.00, tko da uni k kadite bodte redi. V živo nas lahk gledate na Twichu, kjer bomo za vse zveste gledalce tud prpravl kšno nagradno igro. Glede na razmere vas mormo obvestit da Take-away žou več ne bo možn zrd tega hvala bogu da mamo GoGetFounding kjer lahko pustite svoj mesečni višek pri nas.
Na kratk, spet se bomo mel fajn, mejte se fajn z nami. Drum and Bass konferenca nam tokrat stoji za hrbtom tko da bojo nagradke čist hude. Če nas iščete nas ne iskatl, č3 že se vidmo v sredo 18.11.2020 ob 16ih na nšmu twitchu.
Počekirite spodne linke, da boste na tekočm z vsem 🙂

The event is finished.

Date

Nov 30 2020
Expired!

Time

8:00 am - 12:00 pm

More Info

Twitch URL
Category
Twitch URL

Comments