• Home
  • / SILVESTROVANJE V KOČEVJU S KOČEVSKA ORKESTRA IN INŠPEKTORJI

SILVESTROVANJE V KOČEVJU S KOČEVSKA ORKESTRA IN INŠPEKTORJI

Najdaljšo noč v letošnjem 🎆 🍾 letu bomo v Kočevju pričakali v družbi dveh lokalnih skupin – ❤️💛💚 KočevSKA orkestra ❤️💛💚 in 🎵🎸🥁 Inšpektorji 🎵🎸🥁, s katerimi boste lahko zaplesali, nazdravili in odštevali do novega leta.
❤️💛💚 KočevSKA orkestra ❤️💛💚 je ska, reggae in rocksteady skupina iz Kočevja, ki je bila ustanovljena leta 2017. Člane druži ljubezen do preigravanja skladb izvajalcev kot so Toots and the Maytals, The Skatalites, Desmond Dekker, Jimmy Cliff, The Specials, njihova posebnost pa je posebna energija, ki poslušalcev ne pusti pri miru.
Člani KočevSKA orkestra so:
Semo – lead vocal
Kris – kitara
Gagi – kitara
Ige – bas
Maksi – saksofon
Dule – boben
🎵🎸🥁 Inšpektorji 🎵🎸🥁 so mlada Kočevska rockovska skupina, ki uživa v preigravanju pesmi, ki so nastale v času bivše skupne države Jugoslavije. Petčlansko zasedbo sestavljajo mladi fantje, polni energije, ki so jo željni pokazati publiki. Yugo-rock, ki je zapečatil srca njihovim staršem tudi njim predstavlja neizmerno veselje, s preigravanjem vsem dobro znanim skladb pa želijo tudi sami prispevati svoj delež k ohranjanju te glasbe.
Inšpektorji so:
Miha Mihelič – Solo kitara
Tim Klun – Ritem kitara, vokal
Rok Lužar – Bobni
David Lužar – Bas kitara
Lovro Ponikvar – Vokal
🎆 🍾 Vabljeni, da skupaj s KočevSKA Orchestra in Inšpektorji, v soboto, 31. decembra, na velikem odru na zelenici pri Srednji šoli Kočevje, zaplešete v novo leto! 🎆 🍾

Date

Dec 31 2022 - Jan 01 2023
Expired!

Time

9:00 pm - 2:00 am

Location

Veliki oder v Kočevju
Category

Organizer

KCK Kulturni center Kočevje
Website
https://www.facebook.com/kulturnicenterkocevje

Comments