• Home
  • / Future Generation Playground – Tadiman (S01E01)

Future Generation Playground – Tadiman (S01E01)

LjubljanJah Vibes vam v sodelovanju z Mladinsko Postajo Moste predstavlja predavanja in delavnice o reggae inspirirani kulturi in z njo povezane igralnice na majku, glasbenih instrumentih in DJ pultom.
Prvi predavatelj bo velikan slovenske reggae scene – Tadiman. Spoznali boste vse kar vas zanima od nastanka reggaeja, duba do dancehalla na Jamajki, pa vse do lokalne reggae & dnb DJ scene pri nas. Kaneje bomo tudi skupaj z domačimi producenti predstavljali angleški vpliv na razvoj reggae/jungla in sorodnih zvrsti.
Povezovalec dogodka: LionShine
Tadiman je pionir slovenske reggae glasbe, občinstvu poznan že skoraj 25 let v bendu Siti Hlapci. Preizkusil se je že v marsikaterih vlogah na glasbenih področjih, tako voditelja radijske oddaje Jahmajkaman, frontmana Sitih Hlapcev, poje tudi z Makako Jump in z Ufoslaviansi, sodeloval pa je tudi s svetovnimi reggae zvezdami kot so Phantan Mojah, Israel Voice in mnogimi drugimi.
Poleg tega je multitalentiran instrumentalist, zato vabljeni prinesti s seboj svoja glasbila in sigurno se boste naučili kaj novega.
Primerno za vse mlade po srcu, ki želijo aktivno sodelovati pri ustvarjanju tovrstnih dogodkov, se naučiti pravilno držati mikrofon ali kako obvladati vinile in ostalo DJ opremo.
PRIJAVO na FGP lahko izpolnete na spodnjem linku:
https://forms.gle/zNiWSDhT7aR8SqZt7
Omejeno na 20 prijav, zato pohitite!
Za dodaten info nam pišite na ljubljanjahvibes@gmail.com .
Design: Ohoroho

Date

Apr 27 2022
Expired!

Time

3:00 pm - 6:00 pm

Location

Mladinska postaja Moste
Ljubljana
Category

Comments