• Home
  • / ANA PUPEDAN @ Kino Šiška

ANA PUPEDAN @ Kino Šiška

Koncert @ Katedrala
Ena najpomembnejših sodobnih slovenskih zasedb Ana Pupedan že trideset let navdušuje tako domačo kot tujo publiko s svojim žanrsko neomejenim, samosvojim rockom. Okroglo obletnico letos praznuje s povsem novim albumom Naši v kantini, ki nam ga bo v Šiški predstavila decembra.
Gosti: Tina Marinšek, Rudi Bučar, Jure Tori (Orlek), Pivo in Čevapi brass sekcija, Zoran Čalić (Big Foot Mama, Majke), Klemen Klemen
ZA FENE: Iztok Mlakar, Zmelkoow, Orlek …
Tekom treh desetletij obstoja se je pivški bend Ana Pupedan, še vedno v izvirni postavi, z lucidnimi, angažiranimi in lokalno začinjenimi besedili ter samosvojim, z alternativo devetdesetih let prejšnjega stoletja prežetim glasbenim slogom, ki zajema širok nabor vplivov od funka in reggaeja do folka in rapa, uveljavil kot ena najprodornejših domačih skupin. Krepko več kot tisoč nastopov v preteklih letih je Pupedanovce vodilo ne le širom Slovenije, temveč tudi Evrope in v ZDA, med drugim pa so oktobra otvorili tudi letošnjo sezono sodelovanja Kina Šiška s tržaškim Hangar Teatri.
V svoji karieri je Ana Pupedan izdala pet studijskih albumov ter dva, posneta v živo – enega od slednjih, Besne pesmi, v sodelovanju z legendarnim kantavtorjem Janijem Kovačičem. Bendov peti in najnovejši studijski album Naši v kantini je izšel letos, posnet pa je bil pod budnim ušesom Jadrana Ogrina, basista številnih pionirskih zasedbe, kot sta Kameleoni in September. Po premierni predstavitvi v Trstu si ga bomo v živo ponovno privoščili decembra.
👉VSTOPNICE ŽE V PRODAJI PREK SPLETA IN PRODAJNE MREŽE EVENTIM: https://www.eventim.si/…/ana-pupedan…/event.html
▪ Predprodaja: 15 €
▪ Prodaja: 18 €
▪ S popustom (d/š/u): 12 €
Organizacija: Kino Šiška
______________________________________
🗞 PRIJAVI SE NA KŠ NEWSLETTER:
https://bit.ly/3In9saP

Date

Dec 08 2022
Expired!

Time

8:00 pm

Location

Kino Šiška
Ljubljana
Website
https://www.facebook.com/kinosiska.si/
Category

Organizer

Ana Pupedan
Website
https://www.facebook.com/anapupedan

Comments