Razkrit program festivala Roots in the Woods

Ljubitelj reggae glasbe, veseli se! Približuje se nam že dolgo pričakovani Roots in the Woods festival, ki se bo odvil v osrčju Pohorja. Kot edini reggae festival na slovenskem prostoru, nam ponuja edinstveno priložnost, da se povežemo z naravo in užijemo zvoke svoje najljubše glasbe.

Organizatorji so že objavili podrobni program festivala, ki vključuje nastope številnih domačih in tujih izvajalcev, raznolike delavnice ter številne druge aktivnosti. Ne glede na to, ali si izkušen obiskovalec festivalov ali pa se le želiš prepustiti čarobnemu vzdušju, Roots in the Woods ti nudi nepozabno doživetje.

Zakaj obiskati Roots in the Woods?

  • Edinstvena lokacija: Festival se odvija na čudoviti lokaciji sredi Pohorja, kjer se lahko obdajamo z naravo in uživamo v svežem zraku.
  • Raznolik program: Na programu so nastopi vrhunskih izvajalcev, delavnice za vse okuse, okusna hrana in pijača ter številne druge aktivnosti.
  • Biti del skupnosti: Roots in the Woods je več kot le festival, je pravo druženje ljudi, ki delijo ljubezen do glasbe in narave.

Ne zamudi!

Če si želiš preživeti nepozaben vikend v družbi prijateljev in ob zvokih reggae glasbe, se prijavi na Roots in the Woods festival. Vstopnice so še v prodaji, zato ne odlašaj s svojo odločitvijo in klikni TUKAJ za svojo!

Več informacij: