V soboto, 20. januarja, bo v Slovenskih Konjicah v MC Patriot potekal dogodek Roots in the Woods Winter Edition, ki bo navdušil ljubitelje reggae/dub glasbe. Roots in the Woods crew bo tokrat gostil lokalni bass kolektiv Gonobeats, perspektivno DJko Anásto ter zvezde večera Wicked Dub Division v popolni zasedbi. Če ste lansko leto zamudili koncert na Sotočju, imate sedaj priložnost zaplesati ob perfekcionističnem udarnem dub bandu, ki ga bogati prodoren vokal Michele Grena.

Wicked Dub Division je nastal leta 2005 v Italiji na podlagi ideje GP Ennasa (bobni), Kinga Claudia (bas) in Luce Venerusa (klaviature). Po seriji vinilnih singlov, proizvedenih za zvočne sisteme, so leta 2011 izdali svoj prvi album z naslovom Wadada. Leta 2014 se jim je pridružila Michela Grena, glas B.R. Stylers in Massimiliano Peak (dub live set), ki sta zaznamovala novo izhodišče za ansambel na poti glasbenega eksperimentiranja, mešanja plamenečih in hipnotičnih zvokov z minimalističnimi ritmi.

Wicked Dub Division so:

MICHELA GRENA Glas & Melodika
GP ENNAS bobni
KING CLAUDIO bas
PEAK Dub Live Set

Vstopnice so na voljo v predprodaji po ceni 10 € preko spletne strani Fienta, na dan koncerta 15 €: https://fienta.com/roots-in-the-woods-winter-edition

Dogodek: https://fb.me/e/1Ivd0SAtv