Haris Pilton predstavlja popolnoma nov EP, imenovan “Sister Sue”. Ta izdelek je pravi posladek za vse, ki prisegate na pristni zvok zgodnjega reggaeja 80. let.

 

“Sister Sue” vsebuje tri pesmi, ki so ustvarjene v slogu “zgodnjega reggaeja 80. let”. Vokalno različico ponuja MADOO, ki nas navduši s svojo izjemno interpretacijo. Z nalezljivim ritemom in pristnim občutkom nam MADOO pokaže, zakaj je reggae glasba tako posebna in pomembna.

Če ste bolj naklonjeni instrumentalnemu užitku, se boste zagotovo navdušili nad različico “rub a dub” v izvedbi GENERALA ECHA. Ta rub a dub verzija vas bo popeljala nazaj v čas, ko so se reggae ritmi zlivale iz zvočnikov in vas pozivale k plesu.

In nenazadnje, za vse ljubitelje dub verzij, je na EP-ju prisotna tudi verzija HARISA PILTONA. S tem zadnjim dodatkom boste imeli priložnost doživeti globino reggae glasbe, saj vas bodo zvoki dube popeljali na čisto novo glasbeno potovanje.

Kar je najboljše pri tem EP-ju, je, da ga lahko prenesete BREZPLAČNO.  Nič več čakanja ali iskanja, tukaj je reggae glasba, ki jo imate radi, na dosegu vaših prstov.

 

 

Zato ne zamudite te edinstvene priložnosti. Prenesite EP “Sister Sue” že danes in se prepustite zvokom, ki vas bodo prevzeli. Bodite del reggae izkušnje, ki vas bo popeljala nazaj v čas, ko je glasba imela moč spremeniti svet.