Pesem “Vajbaj sa mnom” te že v prvih nekaj sekundah poslušanja zagrabi s svojim vrtincem pozitivnosti. Brain Holidays so našli zdravilo, ki bo pregnalo skrbi iz tvoje glave in narisalo nasmeh na tvojem obrazu. Nikogar ni imunega na to.

 

 

Ko zapreš oči, si nekje daleč stran, in če želiš ostati tam, bo ta pesem neprestano vrtela v številnih slušalkah. “Vajbaj sa mnom” je na voljo na vseh digitalnih platformah: https://bfan.link/vajbaj-sa-mnom

“Če se tvoja ekipa dolgočasi in končate na napačnem mestu, je dovolj, da vzpostaviš pravo vzdušje. Najboljše vzdušje ureja glasba. Vibriraj z nami, bodi svoj, in zagotavljamo dobro vibro v vseh okoliščinah,” pravi ekipa Brain Holidays.

 

 

“Vajbaj sa mnom” je prvi singel po zelo pohvaljenem albumu “Jamaican Connection”, ki je bil posnet v sončni Jamajki v svetovno znanem studiu Tuff Gong.

Priljubljena reggae skupina nam prinaša pesem, ki takoj prevzame s pozitivno energijo, dobrim vzdušjem in prepoznavnim ritmom.

Pesem je bila posneta v studiu RSL v Novem mestu, Slovenija, med delavnico MPA Academy, ki so jo Holidays izkoristili za nepričakovani skupinski refren na koncu pesmi. “Vajbaj sa mnom” dviga vibracije na najvišje nivoje, zato pritisni play, zvišaj zvočnike in vibriraj s seboj in okolico!