Slovenska glasbena scena se je obogatila z novim videospotom za pesem, ki nosi naslov “Življenje je avdicija za smrt”. Pesem je nastala v sodelovanju producenta Grega Evena, pevke Lee Cok ter glasbenikov Jacuzzyja Krala in Davida Kovšce Bude, ki je ustanovni član skupine Elvis Jackson.

“Življenje je avdicija za smrt” je pesem, ki z besedami in zvokom opeva življenje, obenem pa govori o smrti kot naravni posledici le-tega. Glasbeni izraz se odraža v različnih žanrih, ki jih producent Greg Even obvlada, vendar pa mu je najbližje reggae.

 

greg even

 

Gregor Treven, ki deluje pod umetniškim imenom Greg Even, je producent in izvajalec, ki sodeluje z različnimi tujimi založbami in producenti. Poleg reggae glasbe producira tudi hip hop, jungle drum n bass in dubstep.

Jacuzzy Krall, prav tako glasbenik, se je izkazal že v skupinah Sausages in Los Ventilos, v samostojni karieri pa se predstavlja z albumi “Jacuzzy Krall (2014)” in “Preprosto najtežji (2022)”.

Lea Cok pa je igralka in pevka, ki je svoj glas posodila že mnogim uspešnim slovenskim in tujim projektom. Slišali smo jo tudi z Greg Evanom na pesmi The Unavoidable Void, ki jo lahko slišite TUKAJ

David Kovšca Buda, ustanovni član skupine Elvis Jackson, pa je prav tako sodeloval pri nastanku novega singla.

 

 

Produkcijo pesmi je prevzel Greg Even, na vokalih so Lea Cok, Jacuzzy Krall, Buda, za mastering pa je poskrbel Bob Machiochi. Videospot je režiral Tilen Čufar, za masko je poskrbela Tanita Seifert, za fotografijo Željko Stevanič, kostume pa je oblikovala Katarina Markov, ne bi šlo niti brez asistentke Katinka Dimkaroska.

 

Premiero si lahko ogledate tudi skupaj z ekipo in sicer v ljubljanskem Prulček baru. Več pa v Facebook objavi Grega Evena, v kateri lahko vidite tudi prvi predogled.