AmanZaman imajo nov zanimiv video single z naslovm “Marioneta”, ki izhaja iz njihovega zadnjega albuma z naslovom “Online”. V videu se bend osredotoča na globalno situacijo, ki je vprašanje, ali gre za video igre, virtualno resničnost ali pa surovo realnost. Odločitev, kaj si bend želi sporočiti s tem novim videom, pa je v vaših rokah.

 

 

“Video je bil posnet pred pandemijo, leta 2017, in predstavlja vrsto napovedi in napovedovanj, ki so se na žalost uresničile v neki podobni obliki,” je dejal Danilo Marinković, vodja in frontman benda. Adam Mitević je poskrbel za video produkcijo, kamere in montažo, režijo pa je prevzel Mateja Popović.

 

amanzaman

 

Bend trenutno pripravlja nov album, ki se nahaja v fazi produkcije. Kot trdijo člani benda, bo novi album najboljši doslej. V kratkem pričakujemo tudi izdajo prvega video singla z naslovom “Eva”, ki bo napovedal novo spomladansko-poletno turnejo, na kateri bo bend obiskal deset mest in predstavil novo glasbeno gradivo, skupaj z materialom s prejšnjega albuma, ki ni bil promoviran zaradi pandemije.

Bend je posnel tudi en Live session, ki bo kmalu izšel v sodelovanju s Alternativnim kulturnim centrom “Šapat”, prav tako pa so v pripravi tudi nove sodelovanje z reggae glasbeniki iz regije in sveta za nov album.