Dvojec RootsInSession Pier in Fu, sta po dveh letih izdajnja svoje produkcije za svojo založbo RootsInSession Music, kot prvič pod svoje okrilje sprejela producenta, glasbenika in dj’a z imenom Elidan, ki je združil moči z Budo, vokalistom, frontmanom Elvis Jaskson benda in skreirala singl We Are Ready.

 

 

Pod imenom Elidan se podpisuje producent ki je svojo glasbeno pot začel graditi leta 2006, to je bila njegova zlata doba elektronike, ko se je zaljubil v gramofone in vinilne plošče in začel vrteti glasbo pod imenom Daniel Greenx. Leta 2011 se združi z Markom in tako nastane duo DubDiggerz, ki se je specializiral v dubstep produkciji. Njuno produkcijo so z leti podprli priznani dubstep producenti in dji tako pri nas, tako tudi v tujjini. Izdala sta kar singlov za založbe kot so Gourmet Beats, Navy Cut, Plant Power, Artikal Music, Duploc in edina domača slovenska dubstep založba DeepEnd! ki je izdala njun debitanski dubstep album 11. Elidana lahko opišemo kot multi-žanerskega producenta, kjer se njegova produkcijska paleta razširi na techno, house, dub, reggae, dubstep, drum’n’bass in roots barve, kar je vidno iz njegove zgodovine vse do danes, kjer Elidan pripravlja različne izdaje za različne priznane bass založbe.

Elidan je tisti glasbeni producent, ki mora dobiti več pozornosti ravno zaradi njegovega vse širnega glasbenega talenta, ki ga je prepoznala tudi slovenska digitalna založba RootsInSession Music, ki bo kot prvič izdala singl We Are Ready v reggae hop stilu.Poleg tega je Elidan sprouduciral še dub in drumn’n’bass verzije, na katere je skočil priznani artist, frontman benda Elvis Jackson Buda, ki se je na RootsInSession Music založbi zapečatil s komadom Lockdown, ki je bil del prvega riddim albuma v Sloveniji LockdownSka, sproducirano iz strani Piera, Fuja in Marke Gaćine iz Brain Holidays benda.

Elidan in Buda z singlom We Are Ready sporočata na življenske spremenbe in doprinos za nove generacije za njihov boljši jutri. Za celotno produkcijo je Elidan poskrbel kar sam, tako tudi za mix in za mastering

 

Glasba: Daniel Grintal – Elidan
Vokal / text: Buda (Elvis Jackson)
Produkcija: Daniel Grintal – Elidan
Mix & Mstering: Daniel Grintal – Elidan
Založba: RootsInSession Music
Datum izdaje: 30.6.2022

Povezave in linki:

Elidan:
https://linktr.ee/daniel.grintal

Elvis Jacskon:
www.elvisjackson.com
www.facebook.com/ElvisJacksonMusic

RootsInSession:
www.facebook.com/RootsInSession
www.instagram.com/rootsinsession_soun