Reggae pevec, glasbenik in producent Tadej Tratnik Tadiman, znan tudi kot vodja glasbene skupine Siti Hlapci, predstavlja nov videospot za pesem Nikoli.

 

Mariborčan je svojo glasbo predstavil na festivalih v 15 državah, kjer je združil moči tudi z velikimi imeni reggae glasbe kot so Earl Chinna Smith, Italee, Dalton Browne, Israel Voice in drugi.

Lani je predstavil svoj solo prvenec Soljahs of Love, na katerem so se mu pridružili številni glasbeni gostje iz Jamajke, kot so Fantan Mojah, Sangie Davis, Nadirah X in drugi.

Po štirih letih je Tadiman pripravil videospot za slovensko pesem, ki jo je zaigral, posnel in naredil miks kar sam. Pevec je o sporočilu pesmi Nikoli dejal:

“V časih, ko zle sile z vso močjo zatirajo in delijo človeštvo s politiko, religijami in pohlepom ter si želijo ljudi odtujiti od samih sebe, glasba ostaja moje orožje in ljubezen moj naboj.”

 

 

Tadiman se v videu predstavi v svojem “naravnem okolju” pešcone in mestnega parka ter v Dvorani Gustaf Mariborskega kulturnega centra Pekarna.

Vsi navdušenci boste v letošnji sezoni lahko Tadija poslušali v Avstriji, Italiji, Nemčiji in Sloveniji, na festivalih kot so Donau Fest, Overjam in Roots in the Woods.