Pripravil: Tin Vidnjević – Dj L.T.

Šest članska zasedba iz Novega Sada ponovno preseneča z novim, že četrtim albumom, ki nosi naslov “Pobeda je biti čovek”.

V svojem prepoznavnem slogu Vojislava Malaševa in Bande se ponovno lahko skozi poslušanje novega albuma sprostimo, nasmejemo in zamislimo nad časi, v katerih živimo. Album ponuja spekter različnih žanrov kot so blues, afro-funk, hip-hop, rock-steady in dub, kar pa so Killo Killo Banda pokazali že na prejšnjih albumih (Ipak Borba in Berba). Banda je začela ustvarjati album leta 2020 pod težkimi okoliščinami Covid-19 krize, zato so ponosni na rezultat izvirnega in nevsakdanjega ustvarjalnega procesa. Trenutno promocija albuma poteka v Srbiji kjer so ravno imeli koncert v Beogradu, turneje po sosednjih državah pa žal še ni na vidiku.

 

Foto: FB skupine

 

Na albumu lahko prisluhnemo enajstim pesmim, v kolikor pa kupite CD, vas čakata še dve bonus pesmi (“Nema me” in “Vinska pesma”). CD si lahko naročite preko Facebook strani Killo Killo Bande, prav tako pa je dostopen v digitalni obliki na BandCampu.

 

 

V duhu albuma nas Killo Killo Banda poziva, da vsak pri sebi premisli kako lahko pripomore h boljšemu jutri, “zmaga je bit človk”!

Dj L.T. priporoča:

– Killo Killo Banda – Gubitak Poverenja
– Killo Killo Banda – Umoran ko ker
– Killi Killo Banda – Lance pokidaj