Po enoletnem prisilnem premoru z velikim veseljem najavljamo novo izdajo mednarodnega reggae festivala OverJam 2021, ki bo potekal od 5. do 8. avgusta 2021. Kot ponavadi bo v Tolminu na slikovitih bregovih reke Soče.

Letošnje leto je bolj kot kdaj koli prej neizogiben dogodek za vse tiste, ki ne samo ljubite reggae glasbo, temveč si želite preživeti čudovite počitnice, potopljene v naravo z edinstveno festivalsko vibracijo.

Dogodek bo seveda potekal v skladu s slovenskimi predpisi proti Covid, o katerih vas bo organizacija festivala ves čas obveščala.

Ker še ni potrjena zasedba izvajalcev, vas opozarjamo, da vse vstopnice, kupljene za izdajo 2020, ostajajo veljavne. Preprosto pokažite kodo QR, prejeto ob nakupu. Če jih ni mogoče uporabiti, jih lahko ljudje podarijo ali prodajo po e-pošti tickets.2020@overjamfestival.com.

 


Slika (Črt Piksi – Overjam 2019)

 

Nove vstopnice lahko kupite na povezavi shop.overjamfestival.com in vse predprodaje bodo do 15. julija 2021 ohranile trenutno ceno 105 €. Pozneje bodo tako za spletne predprodaje kot na blagajni festivala stroški 135 € za celoten dogodek ali 49 € za en dan. Vstopnice vključujejo dostop do kampa, provizije in pristojbine za vstopnice ter številne storitve. Otroci do 12. leta vstopajo brezplačno.

Poiščite več na spletni strani festivala www.overjamfestival.com in  povezanih družabnih računih.