Ekipi RootsInSession se je na Lockdown Ska Riddim pridružila tudi prva dama FM JAM-a!

Za tem, ko sta na Lockdown Ska Riddim, za prvi slovenski “Riddim” album, svoje vokale posnela Tadiman in Buda (Elvis Jackson) je ekipa RootsInSession presenetila oboževalce z novo glasbeno poslastico, naslovljeno “Ljubi Seka”.

Za to najnovejšo pesem je glas in besedilo posodila Sassja, ki prihaja iz bosanske Tuzle. Prva dama Fm Jam-a, kot ji tudi pravijo, je že od svojih začetkov nastopanja znana po močnih besedilih in vokalu, kar se odraža tudi v njenem prvencu, albumu z naslovom Taktički Praktično, ki ga je posnela leta 2015. Temu pa je sledil album No Problemo leta 2017.

Pesem “Ljubi Seka” prinaša pozitivno sporočilo. Veselje, da prihaja dan, ko se bomo lahko spet mirno objemali, poljubljali in si izkazali ljubezen brez nekih pravil distance. Hodili na koncerte in dogodke ter se skupaj spet zabavali ob dobrih žurih, v družbi najljubših ljudi.

V upanju, da se karantensko življenje čimprej konča si zavrtite pesem “Ljubi Seka” in se prepustite produkciji ekipe RootsInSession, v sodelovanju s Sassjo in Markom Gaćino (Brain Holidays), ki je bil zadolžen tudi za končni miks in masterizacijo celotne pesmi. 

Glasba: RootsInSession & Marcus G
Vokal/Besedilo: Sanela Josipović Sassja
Posneto v Soundart.si Studio / Ljubljana, Slovenia

Sassja
www.instagram.com/thesassja/
www.facebook.com/SassjaSassja
https://twitter.com/thesassja

RootsInSession
www.facebook.com/RootsInSession
www.instagram.com/rootsinsession_sound

Marcus G (Brain Holidays, Rasta Studio)
www.facebook.com/holidays.brain
www.instagram.com/brainholidaysband
https://twitter.com/BrainHolidays