Pozdravljeni ljubitelji reggae glasbe!

Imamo odlično novico za vas. V sodelovanju s TrainStation SubArt organiziramo nagradno igro, v kateri lahko osvojite zastonj vstopnici za koncert, ki ga ne smete zamuditi – Alborosie (IT) & Shengen Clan [open air].

 

Foto: Domen Hrovatin (Reggae.Si)

 

Alborosie, priznani italijanski reggae pevec, DJ in producent, bo s svojim Shengen Clanom nastopil v torek 18.7.2023 v kranjskem SubArtu. Ta glasbeni mojster, rojen leta 1977 na Siciliji, je svojo strast do jamajške kulture in rastafarjanstva ponesel daleč čez meje Italije. Sedež ima v prestolnici reggae glasbe, Kingstonu na Jamajki, kjer ustvarja edinstveno glasbo, ki združuje elemente duba, reggae roots glasbe, popularne glasbe, elektronike in popa.

Svojo glasbeno pot je začel kot multiinstrumentalist in hitro pritegnil pozornost s svojimi analognimi snemalnimi tehnikami. Leta 1993 je ustanovil reggae skupino Reggae National Tickets, vendar je kmalu sledil svoji solo poti. Njegov prvenec “Soul Pirates” je prinesel uspešnico “Kingstown Town” ter vrsto drugih izdaj, med katerimi je vredno omeniti tudi album “Alborosie meets King Jammy – Dub of Thrones”. Z izjemnim talentom in edinstvenim glasbenim izrazom je Alborosie nastopal na največjih reggae festivalih in dosegal vrhove reggae lestvic.

 

Foto: Domen Hrovatin (Reggae.Si)

 

Koncert Alborosie-ja in Shengen Clana v TrainStation SubArtu bo nepozabno glasbeno doživetje, polno energije in pozitivnih vibracij. Ne zamudite priložnosti, da se prepustite njihovim ritmom in zaplešete v ritmu reggae glasbe!

Vstopnice so na voljo po ugodni ceni:

  • Predprodaja: 25 EUR
  • Na dan dogodka: 30 EUR

Lahko pa pojdete na koncert z nami, zastonj!

 

Pravila nagradne igre:

Želimo, da na koncertu Alborosie-ja ne boš sam/a, zato smo pripravili posebno nagradno igro za dva! Tukaj so navodila, kako lahko sodeluješ in se poteguješ za možnost, da osvojiš dve vstopnici:

  1. Označi prijatelja/ico v naši Reggae.Si Facebook objavi, s katerim/o bosta skupaj uživala na koncertu. 👥
  2. Deli to objavo s svojimi prijatelji, da tudi oni izvedo za to čudovito priložnost. 📲
  3. Prekrižaj prste, drži fige, posoli čez ramo,… in čakaj! Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali enega srečneža/srečnico, ki bo prejel/a dve vstopnici za koncert Alborosie-ja. 🤞

    Nagradna igra se konča v nedeljo 16.7.2023! Zmagovalca/ko bomo objavili zmagovalca/ko na naši spletni in Facebook strani.

Mi si resnično želimo, da bi zmagal/a prav ti! Zato ne odlašaj in se prijavi! Skupaj z Alborosie-jem in Shengen Clanom bomo ustvarili nepozaben večer reggae glasbe. 🌟

Vso srečo!