Follow Me je nova EP plošča izvajalca Forelock, ki vključuje pet pesmi z drugačnim zvokom od prejšnjih produkcij tega italijanskega umetnika. V primerjavi z reggae koreninami njegovih prejšnjih del, se Follow Me odraža željo po raziskovanju brez pozornosti na spolne stereotipe in kontekste.

 

 

Rezultat je intimen in oseben album: pisanje pesmi se je začelo med prvim zaprtjem, obdobjem, ki je nedvomno vzpodbudilo ljudi k soočanju, tekmovanju in se prepuščanju vplivom drugih glasbenih svetov. Sam Forelock je dejal: “Ta delo je osebna izpustitev nečesa, kar sem nevede skrival vrsto let. Izhaja iz velike želje, da se prepoznam v glasbi, ki nima meja. Seveda zame to pomeni reggae, a duša tega EP-ja zveni močno urbano”.

 

 

Besedila v angleščini in patois je zlil v močan urbani okus, s svežim in sodobnim zvokom, ki izhaja iz skoraj izključno digitalne produkcije. Pesmi so bili v instrumentalnem delu razviti s pomočjo Ultranoisea (Federica Mazzola, italijanskega beatmakerja) in nato zmešane s strani italijanskega mojstra duba: Paola Baldinija.

Follow Me (La Tempesta Dub) je na voljo na digitalnih platformah.