Aza Lineage je mlada reggae pevka iz Jamajke, ki navdušuje poslušalce z edinstvenim zvokom in slogom. S svojim talentom in karizmo je v kratkem času dosegla veliko priljubljenost v reggae glasbenem svetu, nastopala na festivalih po vsem svetu in si prislužila množico oboževalcev.

 

Njena najnovejša izdaja je EP z naslovom “Kingston to Cali”, ki ga je izdala v sodelovanju z More Life Productions iz Kalifornije. EP vsebuje šest skladb, ki so polne živih instrumentalnih riddimov in zavestnih besedil. Skozi EP se Aza predstavi s svojim vsestranskim petjem in toasting stilom, ki se prilagaja različnim riddimom, od temeljnih one-drop riddimov do nyahbinghi / blues fusion riddimov in vsega vmes.

“Kingston to Cali” je njena četrta izdaja pri založbi More Life Productions, ki jo distribuira VPAL Music. Izdaja je na voljo na vseh digitalnih platformah od 24. marca 2023.

 

 

Aza Lineage je v zadnjem času zelo aktivna v reggae glasbenem svetu, saj je nastopila na festivalih, kot so Rototom Sunsplash in Rebel Salute, in opravila turnejo po Mehiki. Njeno glasbo odlikujejo močna in zavestna besedila, ki se lotevajo družbenih tem in spodbujajo pozitivne spremembe.

Z izdajo “Kingston to Cali” Aza nadaljuje svojo pot do uspeha in navdušuje poslušalce po vsem svetu.