Red Gold & Green je sveža glasbena oddaja, namenjena vsem ljubiteljem reggae glasbe.

 

Vsako drugo sredo v mesecu na radiju Agora 105,5 FM, ki oddaja iz avstrijskega Celovca, vas Mate Bro popelje na popotovanje, na katerem boste odkrili različne žanre, kraje in različna obdobja te kultne glasbene zvrsti. Od ska-ja do dancehall-a, od roots do lovers rock-a, od dub-a do rocksteady-ja in vseh odtenkov vmes, Red Gold & Green vam predstavlja vse, kar je reggae in še več.

Prva Oddaja:

Poleg tega, da predstavlja klasične reggae uspešnice, se osredotoča tudi na novo reggae glasbo vseh različnih žanrov in krajev. Od Jamajke do Evrope, ZDA in Azije, Red Gold & Green predstavlja glasbo, ki jo navdihuje reggae, in glasbo, ki je na reggae vplivala. S tem vas popelje na nepričakovana mesta, kjer boste odkrili različne kulture in načine življenja.

 

Druga Oddaja:

 

Oddaja Red Gold & Green je priložnost, da se odpravite na reggae popotovanje, ki vas bo obogatilo s kulturnim znanjem in navdihnilo vaše ušesne brbončice. Pridružite se Mate Bro-ju na tem glasbenem potovanju in se prepustite njegovi glasbeni selekciji.

Naslednja oddaja sledi 8.3.2023 ob 21.30. Vse informacije o oddaji najdete na povezavi TUKAJ, ki vas preusmeri na spletno stran radija.

 

*Naslovna slika vzeta iz glasbenikovega Facebook profila