Novi album Banana Zvuk je prišel na trg, njihov edinstven material Roba pa je končno pripravljen za uživanje. Album Roba je zbirka avtorskih pesmi Banane Zvuk, ki so nastale kot rezultat sodelovanja v zadnjih nekaj letih.

Roba odpre naslovna pesem, v kateri so gostili Dedduha iz črnogorskega hip hop dua Who See, eden od ustanoviteljev Banana Zvuk in frontman ST! LLNESS Ivan Yuri Jurić pa v singlu Kafa uspešno doseže verbalno sinergijo s Sassjo. Ustanovitelj Banane Zvuke Luka Barbić je za Kandžijo (OPG) in njegovega splitskega kolega iz TBF -a Alejuandra Buendija (Pisma svobode) spretno uredil glasbene podlage za gostovanja.

Ob spremljavi MC Popay, Chakke & Žan Jakopač, Luka in Yuri servirata “Legaliziraj” na sredini albuma, do zdaj še neodkrit potencial albuma. Roba svojo kakovost Banana Zvuka uveljavlja s klasiki “Samo ljubav” in “Ladovina”. Album zaključuje interpretacija pesmi hrvaškega pesnika Tina Ujevića “Pobratimstvo lica u svemiru” Radeta Šerbedžije, ki jo je Banana Zvuk potegnil skozi remiks in ji tako dal novo zvočno izvedbo.

Hrvaški reggae duo vas vabi, da dobite Robo na vseh digitalnih platformah in odkrijete novo poslastico na glasbenem trgu.

 

 

 

Glasba: Luka Barbić, Ivan Jurić
Produkcija: Luka Barbić / Banana Zvuk, TBF
Mix & mastering: Filip Motovunski / FM Mastering
Oblikovanje naslovnice: Luka Duplančić
Založnik: Aquarius Records
Datum izdaje: 22. oktober 2021.

 

Album “Roba” na pretočnih platformah: https://bfan.link/roba