“She Shook Me Up” je vznemirljiva digitalna ska pesem izpod prstov izpopolnjenega poljskega producenta Dreadsquad-a in vzhajajoče zvezde iz Škotske, pevca in MC-ja, Toma Spiralsa. S pristnim rustikalnim občutkom, ostrim modernim basom in resnično ljubeznivim sporočilom je “She Shook Me Up”, kot nalašč za prihajajoče poletne večere.
Pesem, ki jo Tom Spirals in DreadSquad predstavljata z prvis sodelovanjem, utrjuje ljubezen in energijo nastopov v živo, ki združuje  plesišča po vsem svetu; predvsem BoomTown v Angliji, Neversea v Romuniji, Rainbow Serpent v Avstraliji in Walk’n’Skank na Škotskem.

 

Riddim je bil prvotno izdelan leta 2020 za bootleg Dreadsquadovega remiksa uspešnice Koffee  – ‘Toast”. Tudi brez uradne izdaje je pesem razneslo po vsem svetu, opazil jo je tudi David Rodigan na BBC Radio 1Xtra; jasen znak za ponovno uporabo riddima in tudi uradno izdajo.
Vokale v skladbi “She Shook Me Up” je posnel Tom Spirals in so priljudna mešanica gladkih tokov rub-a-duba in sladkih duševnih melodij, ki govorijo o tem, da nekoga ljubiš “točno takšnega, kot je, in natančno takšnega, kot je”. Ta izvrstna produkcija, ki jo ob živahnih umetniških delih ponuja oblikovalec Krystian Zelazo, je na voljo v digitalni obliki na Bandcampu prek DreadSquad ali Tom Spirals kanala ter v vseh večjih spletnih trgovinah ali pretočnih platformah.