Jared Cook Jersey  Global Reggae Charts - April 2018 - Reggae.si (function() { if(typeof jQuery == 'undefined') return; jQuery(function($) { if($.fn.squeezeBox) { $( 'a.modal' ).squeezeBox({ parse: 'rel' }); $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { $(el).squeezeBox({ handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }) } else if(typeof(SqueezeBox) !== 'undefined') { $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { SqueezeBox.assign( el, { handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }); } function jModalClose() { if(typeof(SqueezeBox) == 'object') SqueezeBox.close(); else ARK.squeezeBox.close(); } }); })();

Nova aprilska izdaja Global Reggae Charts magazina!

Najnovejša izdaja magazina Global Reggae Charts je pred nami. Ta mesec je glavna zvezda Etana, ena izmed dobro uveljavljenih reggae glasbenic, ki je s svojim novim albumom z naslovom "Reggae Forever" zasedla tretje mesto na lestvici albumov. V prispevku "Reggae Careers in the Internet Age" je fokus na tako imenovanem "streamanju" in "playlistah", govorili pa so z Vladimirjem Zavialov-om iz Ruske reggae platforme Daily Vibes. V reviji najdete tudi novo sekcijo imenovano "Business Insight", kjer se pogovarjajo z uspešnimi ljudmi v reggae industriji, da bi pridobili nekaj notranjih pogledov in informacij, kako biti danes uspešen. Tokrat so se pogovarjali z Mathieu Dassieu-em, izvršnim direktorjem založbe Baco Records iz Francije.

Single Charts April 2018

Na lestvici novih pesmi ali "Single" lestvici se ni kaj veliko spremenilo. Veliko pesmi je bilo na njej že prejšnji mesec. Capleton in Koffee še vedno vodita lestvico, Protoje in pesem "Bout Noon" pa je zlezla na tretjega. Prva novost na lestvici je šele na 14. mestu, to pa je Bryan Art s "Can't Cut We Vibes" o katerem smo pisali tudi mi, več pa si preberite TUKAJ. Novi na lestvici so še Mellow Mood, hčerka Dennis Browna, Marla Brown in skupina Raging Fyah.

Album Charts April 2018

Na lestvici novih albumov je situacija podobna. Na vrhu si mesta izmenjavajo Micah Shemaiah in Dubmatix s Sly & Robbiem, Etanin novi album "Reggae Forever" pa je zasedel tretjega. Novi so Bushman na enajstem, Alam na štirinajstem, Vibronics na petnajstem in Richie Phoe na dvajsetem mestu.

Riddim Charts April 2018

Tudi "Riddim" lestvica ostaja stabilna. "Nice & Easy Riddim" že tretji mesec zaseda tretje mesto, sledi mu "Yaad N Abraad Riddim" in "Civil Rights". Nov je "Unity Riddim" na četrtem in "Anti-Racism Riddim" od Giddimani Records, ki stojijo tudi za "Civil Rights Riddim" na petem mestu. Seveda pa je najbolje, da kar sami prelistate celotno revijo in si na portalu YouTube zavrtite najnovejšo lestvico! 

Več o reviji in lestvicah najdete na uradnih straneh:

Global Reggae Charts  

Facebook

Twitter

Spotify

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries