Jared Cook Jersey  Global Reggae Charts - Februar 2018 - Reggae.si (function() { if(typeof jQuery == 'undefined') return; jQuery(function($) { if($.fn.squeezeBox) { $( 'a.modal' ).squeezeBox({ parse: 'rel' }); $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { $(el).squeezeBox({ handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }) } else if(typeof(SqueezeBox) !== 'undefined') { $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { SqueezeBox.assign( el, { handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }); } function jModalClose() { if(typeof(SqueezeBox) == 'object') SqueezeBox.close(); else ARK.squeezeBox.close(); } }); })();

Pred nami je 10. izdaja revije ter lestvic Global Reggae Charts!

Front Cover February 2018

16. Februarja letos je dopolnila 18 let, s kar dvema mestoma na "Single" lestvici, med prvimi desetimi pa si je seveda prislužila tudi naslovno stran ter prispevek o njenem ustvarjanju! Govora je o novi vzhajajoči zvezdi reggae glasbe z Jamajke, pevki, ki si je nadela ime Koffee. Če za mlado glasbenico še niste slišali, vam zagotavljamo, da bo o njej zagotovo še veliko govora! A ker je pot do uspeha težka ter dolga in za marsikoga danes ni lahko iz lastne glasbe narediti uspešno in dolgo trajajočo kariero, so se pri Global Reggae Charts odločili, da v revijo dodajo serijo člankov "Reggae Careers in the Internet Age". V tem prispevku bodo poskušali razumeti spremembe, ki se dogajajo na glasbeni sceni, od kar smo vstopili v nekakšno digitalno dobo distribucije glasbe ter kako danes na vseh družabnih omrežjih najbolje promovirati lastno glasbo! Seveda jim lahko tudi vi pošljete vprašanja, ali pa predlagate zanimive teme na spletni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.!

"Single" lestvica ni dobila veliko novih uvrstitev. Alborosie je še vedno trdno na prvem mestu, Koffee in njena druga pesem " Raggamuffin" je zasedla desetega, po treh mesecih na dvajsetem mestu pa so se New Kingston povzdignili na enajstega. Povratnika na lestvici sta Lila Iké na šestem ter Macka B z "Wha Me Eat (Remix)" na štirinajstem. Novost na "Single" lestvici sta še francoski glasbenik Joe Pilgrim & the Ligerians s pesmijo "Migrants"  in ameriška skupina Stick Figure z "Easy Runaway".

Single Charts February 2018

Na lestvici albumov je sprememb malo več! Po treh mesecih na lestvici je prvo mesto zasedel Randy Valentine in album "New Narrative". Dva albuma na lestvici vsebujeta imeni legendarnega dua Sly & Robbie! Prvi od Dubmatix, ki je nekakšen "remix" Sly & Robbie produkcij in nosi naslov "Overdubbed", drugi pa je album "One Love Vibration" francoske glasbenice Mo'Kalamitye na katerem sta oba sodelovala! Novi na lestvici so še Royal Sounds, Hollie Cook ter Iba Mahr. 

Album Charts February 2018

 

 

Lestvica "Riddim" je v reviji šele drugič, a že zdaj je razvidno, da se bo ta lestvica spreminjala veliko hitreje kot ostale! Tri od petih mest na lestvici so zasedle čisto nove produkcije, ena od njih pa je zasedla celo prvo mesto! To je "Nice & Easy Riddim", delo Oneness Productions! A seveda bo najbolje, da si celotno revijo pogledate kar sami! "Single" lestvica pa vas vedno čaka na YouTube portalu!

Več o reviji in lestvicah najdete na uradnih straneh:

Global Reggae Charts  

Facebook

Twitter

Spotify


.

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries