Jared Cook Jersey  Ras Mc Bean in beograjska skupina Soulcraft najavili nov skupni projekt! - Reggae.si (function() { if(typeof jQuery == 'undefined') return; jQuery(function($) { if($.fn.squeezeBox) { $( 'a.modal' ).squeezeBox({ parse: 'rel' }); $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { $(el).squeezeBox({ handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }) } else if(typeof(SqueezeBox) !== 'undefined') { $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { SqueezeBox.assign( el, { handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }); } function jModalClose() { if(typeof(SqueezeBox) == 'object') SqueezeBox.close(); else ARK.squeezeBox.close(); } }); })();

Ena boljših balkanskih reggae skupin, beograjski Soulcraft je končala snemanje svojega tretjega studijskega albuma. Skupina je v preteklosti veliko sodelovala z izvajalcem po imenu Hornsman Coyote. Pevec, ki bo prevzel vokale na tem albumu pa je svetovno znani reggae glasbenik Ras Mc Bean. Člani skupine Soulcraft so mu predlagali, naj odpotuje v Beograd in skupaj z njimi posname album, ta pa se je z veseljem odzval povabilu!

Petnajst novih pesmi je bilo posnetih v beograjskem studiu Blaze, sledi pa še končni "mastering". Tudi Ras Mc Bean v ekskluzivnem intervjuju za portal GLE – Gradski Radar ne skriva navdušenja nad projektom in se strinja, da je s skupnimi močmi nastal eden boljših evropskih reggae albumov današnjega časa. 

Ras Mc Bean je glasbenik, ki je dobro poznan vsem pravim ljubiteljem reggae glasbe širom sveta. Rojen je bil leta 1962 v Gvajani, danes pa živi in dela v Parizu. Leta 2004 je izdal album z naslovom "Pack Up And Leave", ta pa ga je izstrelil med svetovne reggae izvajalce. Sodeloval je z glasbeniki, kot so Anthony B, Morgan Heritage, Sizzla, Denis Brown, Gentleman, Luciano, Turbulence in mnogimi drugimi. Ras Mc Bean je v kratkem sodelovanju s skupino Soulcraft hitro spoznal, da to nikakor ne bo edini projekt z beograjsko ekipo. Navdušeni nad skupnim sodelovanjem in medsebojnim razumevanjem so se odločili, da bo Ras Mc Bean postal enakopravni član ter glavni pevec skupine Soulcraft. S prva so se namreč pogovarjali le o tem, da bi bili oni njegova spremljevalna glasbena skupina. Obogateni in močnejši z novim članom pa ima skupina velike plane. Skupni novi album bo izšel pod založbo Ammonite Records, pričakujemo pa ga lahko spomladi v prihajajočem letu 2018!

 

Več o skupini Soulcraft izveste na njihovih straneh: 

Facebook

YouTube

 


Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries