(function() { if(typeof jQuery == 'undefined') return; jQuery(function($) { if($.fn.squeezeBox) { $( 'a.modal' ).squeezeBox({ parse: 'rel' }); $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { $(el).squeezeBox({ handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }) } else if(typeof(SqueezeBox) !== 'undefined') { $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { SqueezeBox.assign( el, { handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }); } function jModalClose() { if(typeof(SqueezeBox) == 'object') SqueezeBox.close(); else ARK.squeezeBox.close(); } }); })();

Izšla je druga izdaja revije Global Reggae Charts. Prvo izdajo in članek, kjer smo vam projekt predstavili na splošno si lahko pogledate TUKAJ. Gre za projekt, ki bo vsem ljubiteljem in ustvarjalcem reggae glasbe pokazal pravo sliko situacije o svetovni reggae glasbi. Del projekta smo kot ponosni podporniki ter partnerji že od samega začetka tudi mi. Zato smo se seveda tudi sami razveselili tokratnje druge izdaje! Idejni vodja Felix Rühling pravi, da se mu zdi, kot da bi bilo še včeraj, ko si je idejo o lestvici in reviji zamislil, danes pa si že lahko ogleda drugo izdajo. Ponosen je, da so tudi glasbeniki počasi začeli lestvico uporabljati kot priporočilo, prav tako pa lestvica že pomaga radijskim oddajam, ki niso redno oddajale reggae glasbe, da se s pomočjo nje orientirajo in lahko vrtijo sveže ter poslušalcem dobre pesmi.

 

  

Tokrat v Single Chart letvici najdemo veliko novih izvajalcev in pesmi, ki jih prejšnjo izdajo še ni bilo. Damian Marley in njegov brat Stephen sta zasedla prvo mesto z novo pesmijo "Medication", kar je bilo jasno že, ko je video v dveh dneh zbral več kot milijon ogledov. Chronixx, ki se je na prvo lestvico uvrstil le kot gost ob pevki Jah9, pa je temu mestu dodal še tri solo pesmi in tako na njej prevladuje. Vse to je seveda posledica priprav na izdajo njegovega novega težko pričakovanega albuma "Chronology". Na Album Chart lestvici se je Nattali Rize zadržala na prvem mestu, skupina Inna de Yard o katerih si v reviji lahko preberete tudi članek pa so iz petega skočili na drugo mesto. Seveda se nasplošno na tej lestvici mesta menjajo malce manj kot na Single Chart lestvici, so pa na njej tokrat uvrščeni štirje novi albumi, ki so prišli med deset najboljših.

Celotno revijo si poglejte in preberite spodaj, obiščite pa seveda tudi Global Reggae Charts Facebook stran ter njihovo uradno spletno stran!

Facebook: Global Reggae Charts

Uradna spletna stran: www.globalreggaecharts.com

 

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries