Jared Cook Jersey  Reggae.Si "časti" sladoled na Overjam Festivalu! - Reggae.si (function() { if(typeof jQuery == 'undefined') return; jQuery(function($) { if($.fn.squeezeBox) { $( 'a.modal' ).squeezeBox({ parse: 'rel' }); $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { $(el).squeezeBox({ handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }) } else if(typeof(SqueezeBox) !== 'undefined') { $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { SqueezeBox.assign( el, { handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }); } function jModalClose() { if(typeof(SqueezeBox) == 'object') SqueezeBox.close(); else ARK.squeezeBox.close(); } }); })();

 

 

Prav ste prebrali! Po tem, ko smo v sodelovanju z Overjam Festivalom podarili vstopnici, vam sedaj v sodelovanju z gostinskim ponudnikom Super Pšanc, ki bo prisoten na festivalu, podarjamo zastonj sladoled! ZAKAJ? Ker se trudimo svojim sledilcem ponuditi le najboljše! ZATO!
REGGAE PSANC WEB banner brezVsi moramo jesti na festivalih, kajne? Naš portal vam ne pravi, kje morate jesti, niti kaj! Vam pa zaupamo, da vam pri Super Pšancu v sodelovanju z nami, poleg obroka ponudijo tudi zastonj sladoled. Gre za preverjenega ponudnika, ki na Overjam Festivalu ni prisoten prvič in za ponudnika, kateri jamči za najvišje standarde priprave in same kvalitete. 
pšancokrohSamo podjetje deluje od leta 2012. Njihova glavna dejavnost je prehrana, poskrbijo pa 
lahko tudi za kompletno gostinsko ponudbo. V njihovi ponudbi lahko najdete pester asortima, ki obsega vse od burgerjev, piščanca, tortilje, medaljonov, krompirčka, solat, sladoleda... Njihova posebnost je pečenje pod pritiskom, kjer se absorbira 50% manj maščob kot pri običajni pripravi in paniranje s posebno hrustljavo panado, ki NE vsebuje jajc, niti drobtin. Najdete jih na Brezovici, na izvozu iz avtoceste, kjer hitro vidite njihov paviljon.  ------> Tukaj

 

 

paviljon psanc

 

Kako do gratis sladoleda? 

Zadeva je sila enostavna. Ob nakupu z vključno 8  pri omenjenem ponudniku Super Pšanc vam pripada zastonj "Reggae.Si" sladoled. Preprosto kajne? Torej ob vsakem burgerju, testeninah ter marsičemu drugemu v ponudbi, vam podarimo porcijo točenega sladoleda! Zakon kajne?! Sedaj veste, ko boste razmišljali kam na kosilo ali zajtrk in bi poleg še zastonj sladoled, se vidimo v slovenski vasi pri Super Pšancu, kjer bodo poskrbeli tudi za prijeten ambient, prav tako pa ne bo manjkalo dobre reggae glasbe. POSKRBLJENO BO TUDI ZA VEGETERJANCE!

velika slide gelato soft(slika je simbolična)

 

 

AMPAK TO ŠE NI VSE!!! 

 

V maniri poskrbeti za naše sledilce, bomo med vas podarili tudi dve kosili (1x2) in dva (1x2) zajtrka, ki jih lahko izkoristite poljubno med samim Overjam Festivalom. Vse kar je morate storiti je to, da nam v komentarju na Facebook objavi pod tekstom zaupate, koga bi povabili, da se vam pridruži pri kosilu ali zajtrku. Poleg pa seveda prejmeta tudi gratis sladoled.

 

Žrebamo in objavimo nagrajence v torek 10.7., na našem Facebook profilu Reggae.Si. Veliko sreče vsem in pa ne pozabite povedati prijateljem, kje se dobi zastonj sladoled na Overjam Festivalu!


 

 

 

 

Več informacij o SUPER PŠANC-u najdete na:

SPLETNI STRANI

FACEBOOK PROFILU

 

 

 

 

Sodelovanje v nagradni igri ni pogoj za zastonj sladoled, niti ni omejeno koliko sladoledov na dan vam pripada. En sladoled na vsakih 8€/osebo

 

 

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE

1. Splošne določbe 

Organizator nagradne igre “Reggae.Si "časti" sladoled na Overjam Festivalu!”, je Reggae.Si,(v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra poteka od 5. julija pa do vključno 9. julija, 2018. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v igri, prejme organizator nagradne igre.

2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18. let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki se pridružijo Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/ ali pa so že pridruženi.

3. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev

V komentarju označi prijatelja in sodeluj za zastonj vstopnico za Overjam Festival 2018. Organizator bo izbor objavil na časovnici svojega Facebook profila. Z pravilnim komentarjem izpolnjuješ pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

V ponedeljek, 9.7. 2018 ob 23.59h se nagradna igra konča in v torek 10. 7. 2018 bomo razglasili 2 naključno izžrebana nagrajenca/ki, ki bodo prejeli nagrado.

Vsi sodelujoči se s sodelovanjem v aplikaciji strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime iz profila s katerim ste sodelovali v nagradni igri, na Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/, in na spletni strani www.reggae.si, kot tudi na Facebook strani https://www.facebook.com/superpsanc/

4. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad

Vsi nagrajenci bodo objavljeni na Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/. Pred izročitvijo nagrad mora organizator s strani nagrajencev v roku treh (3) dni po razglasitvi prejeti potrebne osebne podatke :Facebook uporabniško ime, ime in priimek, email naslov.

Posredovanje vseh teh podatkov na mail je pogoj za izročitev nagrade prejemniku.

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča. 

Nagrade:

DVE KOSILI (1x2) IN DVA (1x2) ZAJTRKA PRI GOSTUNSKEM PONUDNIKU SUPER PŠANC MED OVERJAM FESTIVALOM 2018, V OKVIRU URADNIH UR GOSTINSKEGA PONUDNIKA.

6. Odgovornost

Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

7. Pravila nagradne igre

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/ vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

9. Varovanje osebnih podatkov

Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre oz. neposrednega trženja.

 

 
 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries