Jared Cook Jersey  DeepEnd! x DubLab, 10. poglavje: Vrača se EGOLESS - Reggae.si (function() { if(typeof jQuery == 'undefined') return; jQuery(function($) { if($.fn.squeezeBox) { $( 'a.modal' ).squeezeBox({ parse: 'rel' }); $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { $(el).squeezeBox({ handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }) } else if(typeof(SqueezeBox) !== 'undefined') { $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { SqueezeBox.assign( el, { handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }); } function jModalClose() { if(typeof(SqueezeBox) == 'object') SqueezeBox.close(); else ARK.squeezeBox.close(); } }); })();

Prvič letos se Dub Lab seli na petkov večer, za glasbo pa bo poskrbela ekipa DeepEnd!

O DeepEnd! in Dub Labu ne bomo izgubljali preveč besed saj tisti, ki spremljate nas in dogajanje na naši glasbeni sceni zagotovo obe imeni dobro poznate! DeepEnd! je gibanje, je glasbena založba, so dogodki, a predvsem je vse to skupaj ogromna ljubezen do sound system glasbe in kulture! Je ideja, ki je nastala leta 2015, danes pa jo poznajo tudi preko naših meja! Na dogodkih ali po njihovo imenovanih Deep End! "poglavjih" smo lahko videli in slišali že mnogo domačih selektorjev, producentov in tudi tujih zvezd, kot je Joe Nice. Tokrat pa so se odločili, da zavzamejo KUD Channel Zero in prvi petkov Dub Lab v tem letu! Projekt Dub Lab je nastal leta 2005 in do danes smo vsak ponedeljek v klubski sezoni tam lahko videli ogromno število tako domačih kot tujih uveljavljenih gostov. Najsi bodo to selektorji ali pa večje glasbene skupine! Po končani klubski sezoni se Dub Lab odpravi tudi na poletne festivale, kot so, Overjam Festival, Bass Camp, Seasplash Festival, Outlook Festival, Trnfest... Tokrat pa nam bo Dub Lab poleg ponedeljka na Metelkovi skupaj z DeepEnd! gibanjem popestril tudi petek!

Deep end

10. Poglavje: Vrača se EGOLESS

Videli smo ga lahko že v 5. poglavju zgodbe DeepEnd! Takrat je nastopal v družbi Mikaela, tokrat pa mu bo pomoč nudilo nekaj dobro znanih domačih selektorjev!

Egoless je producent in selektor iz Hrvaške. Že od malih nog mu je glasba pomenila pobeg od krute realnosti, ki ga je obkrožala ob razpadu Jugoslavije. Zatekel se je k pank in rock glasbi in okoli leta 1997 ustanovil svojo prvo glasbeno skupino ter nastopal na odrih že pri 14. letih. Še kot najstnik se je preselil v Zagreb in tam postal zasvojen z dub, reggae in predvsem jungle ritmi! Kmalu po letu 2002 je tudi sam začel producirati dub, reggae, jungle ter eksperimentalno glasbo, ob tem pa hodil na turneje z glasbenimi skupinami kot klaviaturist, kitarist in tonski inženir. Leta 2009 je začel s projektom EGOLESS in izdal "No Ego, No Problems LP", hkrati pa začel kombinirati dub in dubstep glasbo v eno celoto z uporabo starih jamajških dub tehnik in opreme. Od leta 2012 se v celoti posveča projektu EGOLESS! Istega leta je izdal svojo prvo vinilno ploščo in dobil priznanje mnogih ljubiteljev žanra ter selektorjev! Seveda pa v 10. poglavje ne bo zakorakal sam! Pomoč mu bodo nudili tudi domači člani gibanja DeepEnd!, ki jih zagotovo že poznate! To so Dubdiggerz, Kanomotis ter CLZ, ki našo dubstep glasbeno sceno bogatijo že lep čas! Med drugimi pa bo tam poskrbljeno še za vizualne učinke, ki jih bo pripravil VJ 5237! No, za piko na i ali češnjo na smetani bo poskrbel še BORIS Sound System s svojimi mogočnim črno-oranžnim zvočnim sistemom, ki bo zagotovo dodobra pretresel KUD Channel Zero! Pridite! Ne bo vam žal! 

DeepEnd! Chapter I. 12" vinyl - YouTube

null

Več o nastopajočih, DeepEnd! gibanju in Dub Lab dogodkih najdete na uradnih straneh:

DeepEnd! MovementDeepEnd! Movement

Dub Lab

EGOLESS

DubDiggerz

CLZ

Kanomotis

VJ 5237

 

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries