Jared Cook Jersey  DubDiggerz nominirani za nagrado Dubstep Awards 2017 - Reggae.si (function() { if(typeof jQuery == 'undefined') return; jQuery(function($) { if($.fn.squeezeBox) { $( 'a.modal' ).squeezeBox({ parse: 'rel' }); $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { $(el).squeezeBox({ handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }) } else if(typeof(SqueezeBox) !== 'undefined') { $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { SqueezeBox.assign( el, { handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }); } function jModalClose() { if(typeof(SqueezeBox) == 'object') SqueezeBox.close(); else ARK.squeezeBox.close(); } }); })();

Zadnja leta so bila izjemna za dubstep glasbo. Ta se vztrajno razvija in nadgrajuje, vedno več je producentov ter selektorjev, ki ta žanr glasbe predstavlja širšim množicam, s tem pa žanru popularnost samo raste. Tudi v Sloveniji ne zaostajamo! Zahvaljujoč platformam, kot je DeepEnd! in podobnim se vedno več dubstep glasbe sliši iz zvočnikov ter producira tudi pri nas. Letos smo dobili tudi prve nominacije za Dubstep Awards 2017. Nominiran je namreč slovenski dvojec DubDiggerz.

DubDiggerz je na naši glasbeni sceni prisoten že nekaj let, a prav leto 2017 je bilo prelomno. Izdala sta več produkcijskih del, nekaj pa jih je pristalo tudi na vinilnih ploščah. Nominirana sta v kategorijah:

"Best breakthrough producer 2017"

DubDiggerz

"Best EP release 2017"

"Best vinyl release 2017"

Prav danes 30. 12. 2017 pa bodo znani tudi rezultati glasovanja! Seveda želimo kolektivu DubDiggerz veliko sreče in "držimo pesti" za zmago v vseh kategorijah! Kdo bo na koncu dobil nagrade si lahko pogledate na uradni spletni strani Dubstep Awards 2017.

Več o dvojcu DubDiggerz in njuni glasbi pa izveste na uradnih spletnih straneh!

DubDiggerz:

Facebook

Soundcloud

 

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries