Jared Cook Jersey  Na Dub Factory prihaja Warrior Charge soundsystem - Reggae.si (function() { if(typeof jQuery == 'undefined') return; jQuery(function($) { if($.fn.squeezeBox) { $( 'a.modal' ).squeezeBox({ parse: 'rel' }); $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { $(el).squeezeBox({ handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }) } else if(typeof(SqueezeBox) !== 'undefined') { $( 'img.modal' ).each( function( i, el ) { SqueezeBox.assign( el, { handler: 'image', url: $( el ).attr( 'src' ) }); }); } function jModalClose() { if(typeof(SqueezeBox) == 'object') SqueezeBox.close(); else ARK.squeezeBox.close(); } }); })();

V Ljubljani bomo spet lahko priča pravi soundsystem poslastici, ki bo tokrat prišla iz Italije! Temelje tovarne Rog bo na Dub factory dogodku tokrat tresla ekipa Warrior Charge s svojim velikim, rdečim, ročno narejenim zvočnim sistemom ob pomoči selektorice Herbal Queen iz Srbije ter našega domačega selektorja The Wild Citizena. 15. 12. 2017 nas torej po "zeleni bebi" čaka nov gostujoč zvočni sistem, noč kakovostne glasbe ter prijetna masaža, na kateri ne sme manjkati noben pravi ljubitelj sound system kulture. Za vstop pa bo potrebno plačati le 5 evrov.

 

 

 

 Warrior Charge soundsystem

Začetke in ideja o soundsystemu se je rodila leta 2006! So nekakšni pionirji sound system kulture iz Furlanije, natančneje Udin, njihove korenine pa najdemo v pank – anarhistični ter neodvisni sceni z mentaliteto "ustvari si sam"! Njihov cilj je predvsem širiti pozitivna ter uporniška sporočila, sodelovati z drugimi sound systemi, glasbeniki in ljudmi, ki želijo narediti svet boljši. Miselnost, ki izhaja iz njihovih korenin in kulture "ustvari si sam", se pokaže, ko postavijo svoje zvočnike, ki so jih izdelali sami z namenom, da težkim ritmom dub glasbe pravično zadostijo. Warrior Charge kolektiv vedno nastopa iz čiste strasti do same glasbe in to se vedno čuti ter sliši iz njihovih velikih rdečih zvočnikov. V več kot desetletni karieri so nastopali že skoraj povsod. Manjši alternativni klubi, tako imenovana "underground" prizorišča, festivali ali pa klubi z dolgo tradicijo. Nastopali so že skoraj povsod. Doma beležijo več kot 100 nastopov, oder pa so si delili tudi z imeni, kot so Jah Shaka, Zion Train, Aba Shanti, Channel One, The Disciples, Inner Terrestrials, Weedeing Dub, ter Vibronics. Svoj rdeč soundsystem pa peljali na vse večje in boljše festivale v Italiji, kot so Zion Station, Festintenda, Heartical Vibes, Dub Gate, nastopali pa so tudi na Seasplash festivalu v Puli. So organizatorji in hišni soundsystem italijanskega festivala Dub Arena, ki se osredotoča na zvočne sisteme in sound system kulturo. Po desetletju nastopanja po vsej Evropi pa še vedno prihajajo na svoje nastope z energijo, mogočnim zvokom, težkimi dub ritmi ter zavestnimi sporočili proti Babylonu. Tako kot že od samega prvega dne!

 

Poleg Warrior Charge ekipe bosta tam tudi Herbal Queen iz Novega Sada ter domač predstavnik The Wild Citizen.

 

Herbal Queen

Selektorica Herbal Queen iz Novega Sada je na glasbeni sceni prisotna od leta 2008. Strastna promotorka "roots&culture" glasbe je poznana po globokih basih z vokali glasbenikov iz vsega sveta. Njena selekcija glasbe zajema vse, od jamajških temeljev pa do novih, svežih izdaj roots reggae, lovers rock, dub ter dub steppas glasbenih zvrsti. Nastopala je že na več festivalih in soundsystemih v bližini, njen cilj pa je širiti pozitivno energijo ter zavestna sporočila. Sodelovala je s številnimi glasbeniki, je promotorka, selektorica, producentka, članica plemena Sub:tribe iz Novega Sada, ki je zaljubljena v sound system kulturo in bas.

 

 

The Wild Citizen

The Wild Citizen je Ljubljančan, ki se poleg dizajna udejstvuje ogromno tudi v glasbi. Njegova ljubezen je bas in ta se dobro odraža tudi v njegovi glasbi ter nastopih. V njegovi selekciji najdete od roots reggae, dub do stepper plošč in še kaj več! Sodeluje na večih projektih za promocijo sound system kulture tako doma kot tudi v tujini. Sam pravi, da na Dub Factory s seboj pripelje tudi nekaj novih plošč, zato lahko pričakujemo svežo, kakovostno glasbeno selekcijo, ki bo poskrbela za konkretno masažo telesa. 

Več o dogodku si oglejte na uradni Facebook strani - TUKAJ

 

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries