Julij 09, 2020

  Basolovka DNB edition

  Slovenija
  Datum: 2020-01-17 22:00 - 2020-01-18 06:00

  Prizorišče: Gala Hala  |  Mesto: Ljubljana, Slovenia

  Test!

  LjubljanJah Vibes & Dub Club at Gala Hala vam predstavljata:

  ?BASOLOVKA DNB edition ???
  ---> ki bo napadla tretje desetletje našega tisočletja zelo kmalu ? in sicer že 17-ega januarja 2020, prisotna pa bo velika raznovrstnost DnB krujev in DJ-ev.
  Preverite tale timetable spodaj ???


  ⚡️22h do 23.30h ---> Peree✔️

  ⚡️23.30h do 1h ---> Erma (Vibe Department Official, DNB Konferenca)✔️

  ⚡️1h do 2.30h ---> Roots in session (Special Jungle DnB set)✔️


  ⚡️2.30h – 3.30h ---> LionShine (LjubljanJah Vibes, DNB Konferenca)✔️

  ⚡️3.30h – 4.30h ---> Fornax (Evolution) ✔️

  ⚡️4.30h - 6h ---> Wooga (Bass Fighters)✔️

  ? Celo noč bo z nami vj MESEC ✔️


  Gre za posebno obliko Basolovke, saj bomo cel večer posvetili Drum & Bass kulturi in z njo povezanimi podzvrstmi. S specialnim DnB & Jungle setom bosta Galo Halo nabasirala Pier & Fu, vsem poznana pod imenom Roots In Session. Dokaz njune dobro podmazane mašine je dejstvo, da v 2020 beležita že 20. leto delovanja! ?

  Z nami bo Erma, predstavnik tako Vibe Department Official kruja kot tudi DNB Konferenca v eni osebi, ki bo poskrbel, da se na tokratni ediciji ne bomo zadrževali nazaj in že v zgodnji fazi dogodka prešaltali v peto prestavo. ?

  Da ne bomo zmeraj poudarjali samo izkušenj in dolgoletnih veteranov, boste tokrat na odru Basolovke začutili veliko mlade energije, ki je zlahka ne boste pozabili. Bass Fighters nam bodo tokrat posodili svojega izrednega producenta in Dj-a, ki ga poznamo pod psevdonimom Wooga.?

  Prav tako tudi v Ljubljani mladi ne počivajo, na tokratni Basolovki definitivno ne bo manjkalo frišnih okrepitev! Fornax bo pokazal kako se razvija novo nastali DnB crew – Evolution, ki kombinira vse možne oblike bobna in basa. Z nami bo delila svoj energični set tudi Peree, ki bo dokazala, da se mladi artisti zbujajo vsak dan iz ljubljanskega dremeža. Iz LjubljanJah Vibes ekipe pa bo na "strictly" Drum & Bass vajb dirigiral rezident Basolovk - LionShine.?

  ? Na vizualiijah bo prekaljeni maček ljubljanskega podzemlja vj MESEC, tako da pričakujte poseben medgalaktični obisk DnB osončja z imenom Basolovka ?

  ?Za design je poskrbel naš preizkušeni član Ohoroho!

  ?️Vstopnina pred in po polnoči : 5/7 eurov

  ?️Na dogodku boste izvedeli katerega extra specialnega gosta bomo naslednjič pripeljali na Basolovko in na ta dan boste tudi lahko kupili early bird vstopnice

  ?️Zgodnji obiskovalci dobijo darilo

   

  Naslov
  Masarykova 24
  Ljubljana, Slovenia

   

  Vsi datumi


  • Od 2020-01-17 22:00 do 2020-01-18 06:00
  © 2018 Reggae.si. All Rights Reserved. Designed By Marcel Šalej
  Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.