Junij 02, 2020

  Raggastation Live: Raggalution, Roots in Session, Tadiman

  Slovenija
  Datum: 2019-12-06 21:00 - 2019-12-07 04:00

  Prizorišče: TrainStation SubArt  |  Mesto: Kranj, Slovenia

  Test!

  V Kranju je že tradicija, da v decembru eno noč podarimo reggae ritmom. To se ve. Ampak letos se bo na naši postaji ustavil vlak unikatne sorte! ??

  Za eno posebno vožnjo bomo položili trokrako reggae transverzalo Kransterdam-Ljubljana-Marleybor.

  Come one come all, Raggastation v Kranju vabi na vseslovensko zborovanje z dvojnim koncertom domačinov Raggalution, legendami klubske scene Roots in Session in OGjem slovenskega reggaeja, Tadimanom! ?

  ? OPENING: Raggalution part I – Reggae čuha puha
  V večer se bomo zapeljali s klasikami iz Raggalution repertoarja ter par novimi komadi v relativno klasičnem reggae stilu. Spevne viže, good vibez and the train is leaving the station.

  https://youtu.be/4ahqCGOE9dc

  ? MAIN ACT: Raggalutioin part II – Fusion rising
  Dim se že pošteno kadi iz lokomotive in glasba postaja… nenavadna. Raggalution predstavijo do kam so prišli v svojem raziskovanju novih dimenzij znotraj reggae glasbe. Žanri postanejo eno preden vlak dokončno zdrmi v noč.

  https://youtu.be/KUwmrEKxOh8

  ? PARTY: Roots in Session
  Prišel je čas da zasukamo plošče in boke. Za gramofoni stojita Pier in FU, DJa, producenta, modela ki sta z neprekinjeno aktivnosto v zadnjih 20ih letih praktično vzgojila našo klubsko bass music sceno. Reggae, jungle, drum and bass, funk, hiphop, ni da ni. Domov še ne gremo tako kmalu.

  https://youtu.be/fnGBA42skJg
  https://soundcloud.com/roots-in-session/alborosie-guess-whos-comin-ris-dub-rootsinsession-production

  ?
  ---------------
  ? GOST VEČERA: Tadiman
  Energiji na odru bo svoj glas in stas dodal Tadej »Tadiman« Tratnik, frontman, glasbenik , producent ter nedvomno eden izmed pionirjev slovenske reggae scene. Z bendom Sitimi Hlapci je že pred več kot 20 leti začel postavljati temelje SLO reggae glasbe, sodeloval pa je tudi s svetovno znanimi imeni kot so Fantan Mojah, Skarra Mucci , Bigga Ranx, Raphael, Jahcoustix, Momar Gaye, Hornsman Coyote, Rootsman I, Mad Professor in drugi.

  https://youtu.be/Aj1BRBw9_NE
  https://youtu.be/Bzkbrc3usqQ
  ---------------

  Vstopnina: 6 EUR v predprodaji, 8 EUR na vratih
  Predprodaja kart se začne en mesec pred dogodkom!

   

  Naslov
  Kolodvorska cesta 8
  Kranj, Slovenia

   

  Vsi datumi


  • Od 2019-12-06 21:00 do 2019-12-07 04:00
  © 2018 Reggae.si. All Rights Reserved. Designed By Marcel Šalej
  Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.