September 26, 2020

  ★ Tečaj Reggaetona 40+ / začetni / Ljubljana / Rueda.si ★

  Slovenija
  Datum: 2020-04-19 16:30 - 18:00

  Prizorišče: Rueda.si  |  Mesto: Ljubljana, Slovenia

  Test!

  ★ Začuti 'beat', zapleši reggaeton. ★

  Zapleši na 'beat' reggaetona z lahkotnejšimi koreografijami in lahkimi plesnimi gibi ter začuti utrip latino ulic. Popularnost živahnega reggaetona narašča po vsem svetu, okužil pa je že mnoge, ne glede na starost in spol.

  ★★★★

  Reggaeton, vsem bolj znan pod splošnim izrazom "šejkanje", je forma urbane glasbe, ki je s svojimi začetki v Panami in Puerto Ricu pustila velik vtis na latinsko-ameriški mladini.

  ★ VSEBINA TEČAJA ★
  Skozi učenje reggaetona se gradi samozavest, ob plesu se plesalci zabavajo in se zavedajo svojega telesa. Reggaeton se lahko pleše solo, v skupini ali v paru, plesalci pa se seznanijo z osnovnimi gibi in skozi tečaj nadgrajujejo znanje do stopnje, da lahko ob glasbi sami prosto plešejo in uživajo v raznolikosti gibov.
  Na tečajih bomo zaplesali na trenutno najbolj popularne latino hite, kot so Mia (Bad Bunny ft. Drake), Con Calma (Daddy Yankee & Snow) ter Bola rebola (Tropkillaz, J. Balvin, Anitta ft. MC Zaac), postopoma pa se bomo učili tehnike gibanja, se spoznavali z najbolj popularno glasbo in poiskali svoj sproščen plesni stil.

  Zaplesali boste s Kajo Alagič, plesalko različnih plesnih zvrsti in diplomantko Fakultete za šport (usmeritev ples) z izkušnjami vodenja športnih vadb. Je edina učiteljica reggaetona v Sloveniji, ki ima licenco Plesne zveze Slovenije.

  ★ Tečaj je primeren za vse, ki se počutijo mlade po srcu, in za oba spola! ★

  ★ Istočasno poteka tečaj joge za otroke, zato se lahko brezskrbno prepustite živahnim ritmom, medtem ko bo vaš najmlajši užival v rokah certificirane učiteljice joge za otroke, Jelene Simić ★

  ★ CENIK - MESEČNA KARTA ★
  Redna cena 30 EUR (Štiri vaje po 60 min/mesec. Tečaj poteka ob nedeljah 16.30–17.30)

  Nudimo popust, če vi in otrok istočasno obiskujeta tečaja (Reggaetona 40+ in Joga za otroke), ki bosta potekala v vzporednih dvoranah.

  Več o cenah: https://www.rueda.si/cenik.html

  ★ PRIJAVI SE, PIŠI, KLIČI, VPRAŠAJ ★
  ? mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  ☎️ telefon: Ida - 041 398 082
  ? spletni obrazec za prijavo: https://www.rueda.si/kontakt.html

  *Tečaj bo izveden ob udeležbi najmanj 12 plačnikov.*

  ★ KAJ POTREBUJEM S SEBOJ? ★
  Na tečaj pridite v udobnih oblačilih, v katerih se dobro počutite. S seboj imejte dodatna oblačila in dodatni par čevljev (lahke športne copate), saj plešemo v dvorani, kjer je skrb za čistočo pomembna.

  ★ LOKACIJA ★
  ? Šmartinska cesta 106, BTC, dvorana plesnega studia Dancefloor.
  ?️ Pred stavbo je veliko brezplačno parkirišče.

   

  Naslov
  Šmartinska cesta 106
  Ljubljana, Slovenia

   

  Vsi datumi


  • Od 2019-09-08 16:30 do 2020-05-31 18:00
  © 2018 Reggae.si. All Rights Reserved. Designed By Marcel Šalej
  Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.