Februar 24, 2020

  Prispevki

  Intervjuji
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Intervju z glasbenico, ki ji pravijo tudi "Star of the East", ime pa ji je Yeza. Pred kratkim smo vam jo predstavili tudi na naši spletni strani, njeno predstavitev pa si poglejte TUKAJ! Del pogovora z Yezo ste lahko slišali v RiddimOperator Oddaji na Radiu Študent, celotnega pa si lahko poslušate in tudi pogledate, kot vedno le na Reggae.Si portalu. Za nas je intervju posnel naš dopisnik in prijatelj Bramma Shanti, z glasbenico pa se je pogovarjal njen menedžer Travis.

  Interview with upcoming artist Yeza straight from Jamaica! Interview was recorded and done by Bramma Shanti and her manager Travis. More info about Yeza - HERE!

  Interviewer: Travis

  Camera: Bramma Shanti (Jamstyle on Renegade Radio)

  Audio edit: Pier (Roots in Session, RiddimOperator)

  Intervjuji
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Obiskali smo studio, kjer ustvarja Roots in Session Sound ravno med vajami z legendo slovenske hiphop scene, ki sliši na ime Klemen Klemen. Vaje za The Takeova 2: Klemen Klemen inna di Soundsystem style dogodek. Stekel je zanimiv pogovor o skupnih projektih, prihajajočih dogodkih ter pa seveda o reggae glasbi.. S trnovsko Ninđo in Pierom ter Fu-jem se je pogovarjal naš urednik Jure Miklošič, za glasbeno podlago pa sta na RiS odstopila svoji podlagi, ki sta jih ustvarila za Klemna. Na uvodu slišite intro Ljubezen ter za konec, A si repr al nis do katerih imate povezavo spodaj v opisu. 

     The Takeova 2: Klemen Klemen inna di Soundsystem style FACEBOOK dogodek:
  https://www.facebook.com/events/411905755899127/

  Klemen Klemen, Unknown & Ballau - Repr Al Nis (RootsinSession Remix):
  https://soundcloud.com/roots-in-session/klemen-klemen-repr-al-nis-rootsinsession-remix

  Klemen Klemen - Ljubezen (RootsInSession Remix):
  https://soundcloud.com/roots-in-session/klemen-klemen-ljubezen-rootsinsession-remix

  Intervjuji
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Intervju z glasbenikom, ki sliši na ime Micah Shemaiah za RiddimOperator Oddajo in Reggae.Si portal, ki smo ga posneli v prostorih ljubljanskega Radia Študent. Delček ste že lahko slišali v oddaji, le pri nas pa je na voljo v celoti!

  Interview with reggae musician and singer Micah Shemaiah for media portal Reggae.Si and RiddimOperator Radio Show.

   

  Vse slike so iz uradnega Facebook profila Micah Shemaiah in niso naša last!
  All images in the video were taken from the official Facebook page of Micah Shemaiah and are not our property!

  Interviewer: Ras Levi
  Audio edit: Pier

   

  Intervjuji
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Samega glasbenika smo vam na naših straneh že predstavili (TUKAJ), sedaj pa s v sklopu prihajajočega koncerta naši prijatelji iz RiddimOperator Oddaje posneli še intervju. Kaj vse je povedal glasbenik, ki velja za enega najbolj avtentičnih producentov digitalne dancehall-a moderne ere, lahko slišite v spodnjem intervjuju.    

  Intervju: Dr. Bancho

  Audio obdelava: Pier

  Video obdelava: Reggae.Si

  Intervjuji
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Na našem portalu smo vam Marlo že predstavljali. (tukaj)  Gre za zelo simpatično pevko, ki je najmlajša hči, danes že pokojnega velikana in ustvarjalca reggae glasbe, za katerega je še sam Bob Marley rekel, da gre za njegovega najljubšega izvajalca. Njen oče je namreč Dennis Emmanuel Brown, »The Crown Prince of Reggae«.

  Zato smo za vse ljubitelje reggae glasbe v Sloveniji prav v čast Dennisovemu 60. rojstnemu dnevu, poklicali iz ljubljanskega studia Radia Študent Marlo Brown ter z njo poklepetali preko telefona. V zelo prijetnem intervjuju nam je razkrila marsikaj zanimivega, tako z glasbenega področja, kakšen oče in človek je bil Dennis Brown pa vse do tega, kaj je počela na olimpijskih igrah in še več. Krajšo različico klepeta ste imeli možnost poslušati v RiddimOperator Oddaji na valovih ljubljanskega Radia Študent ter pa še 1. 2., prav na njegov rojstni dan, v posebni oddaji namenjeni intervjujem. Samo na Reggae.Si pa si lahko poslušate intervju v celoti.

   

   

  Intervju sta pripravila: Tamara Nanaja and RasLevi
  Posnel in zvočno obdelal: Pier (RootsInSession, RiddimOperator Oddaja)
  Slike: Marla Brown Offical
  Video obdelava: Žiga Krebl

  © 2018 Reggae.si. All Rights Reserved. Designed By Marcel Šalej
  Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.