September 23, 2019

  Slovenija

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Tukaj je še zadnja po vrsti, iz serije "Live Mixtape #Pon Repeat" kompilacij, ki jih je v živo snemala članica Dubsystem Sound Slovenija, Dj Danjahras! Vseh pet izdaj najdete na SoundCloud platformi a za lažji dostop in poslušanje smo vam jih mi stisnili v en članek! 

  Vol.5 #All Day

  Vol.4 #Tuff&Ruff

  Vol.3 #Badd&Madd

  Vol.2 #Dancehall

  Vol.1 #I Roll

  FACEBOOK: www.facebook.com/Dubsystem.Sound/?ref=ts&fref=ts
  SoundCloud:@dj-danjahras
  Booking Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  danjahras

  Selektorica, ki prihaja iz kolektiva Dubsystem Sound Slovenia, nam je spet pripravila skoraj polno uro dolge glasbene kompilacije iz vinilnih plošč! Zagotovo boste našli nekaj zase, zato poslušajte "Dj Danjahras Love Reggae & DanceHall Strictly Vinyl Mixtape Vol.1 ter Vol.2! 

   

  Več o selektorici in kolektivu Dubsystem Sound najdete na uradnih straneh: 

  Dubsystem Sound Slovenia

  Dj Danjahras

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Dolgo pričakovani in predkratkim napovedan video, ki je plod sodelovanja TADIMANa in ISRAEL VOICEa - MORE WE SUFFER je bil premierno izdan na Reggaeville strani. 

   

  Gre za zelo všečno pesem z zelo močnim sporočilom:  "The more we suffer is the more we learn now, love is like a fire, I see Babyloon burn"  Za vse, ki želite takoj izvedeti kaj Tadiman pravi o novem videospotu pa lahko poslušate tudi radio premiero in intervju na Roots FM 96,1 Radio. Intervju se prične ob 3h po lokalnem času in 10h zjutraj po našem! 

   

  tadiradip

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Prvič letos se Dub Lab seli na petkov večer, za glasbo pa bo poskrbela ekipa DeepEnd!

  O DeepEnd! in Dub Labu ne bomo izgubljali preveč besed saj tisti, ki spremljate nas in dogajanje na naši glasbeni sceni zagotovo obe imeni dobro poznate! DeepEnd! je gibanje, je glasbena založba, so dogodki, a predvsem je vse to skupaj ogromna ljubezen do sound system glasbe in kulture! Je ideja, ki je nastala leta 2015, danes pa jo poznajo tudi preko naših meja! Na dogodkih ali po njihovo imenovanih Deep End! "poglavjih" smo lahko videli in slišali že mnogo domačih selektorjev, producentov in tudi tujih zvezd, kot je Joe Nice. Tokrat pa so se odločili, da zavzamejo KUD Channel Zero in prvi petkov Dub Lab v tem letu! Projekt Dub Lab je nastal leta 2005 in do danes smo vsak ponedeljek v klubski sezoni tam lahko videli ogromno število tako domačih kot tujih uveljavljenih gostov. Najsi bodo to selektorji ali pa večje glasbene skupine! Po končani klubski sezoni se Dub Lab odpravi tudi na poletne festivale, kot so, Overjam Festival, Bass Camp, Seasplash Festival, Outlook Festival, Trnfest... Tokrat pa nam bo Dub Lab poleg ponedeljka na Metelkovi skupaj z DeepEnd! gibanjem popestril tudi petek!

  Deep end

  10. Poglavje: Vrača se EGOLESS

  Videli smo ga lahko že v 5. poglavju zgodbe DeepEnd! Takrat je nastopal v družbi Mikaela, tokrat pa mu bo pomoč nudilo nekaj dobro znanih domačih selektorjev!

  Egoless je producent in selektor iz Hrvaške. Že od malih nog mu je glasba pomenila pobeg od krute realnosti, ki ga je obkrožala ob razpadu Jugoslavije. Zatekel se je k pank in rock glasbi in okoli leta 1997 ustanovil svojo prvo glasbeno skupino ter nastopal na odrih že pri 14. letih. Še kot najstnik se je preselil v Zagreb in tam postal zasvojen z dub, reggae in predvsem jungle ritmi! Kmalu po letu 2002 je tudi sam začel producirati dub, reggae, jungle ter eksperimentalno glasbo, ob tem pa hodil na turneje z glasbenimi skupinami kot klaviaturist, kitarist in tonski inženir. Leta 2009 je začel s projektom EGOLESS in izdal "No Ego, No Problems LP", hkrati pa začel kombinirati dub in dubstep glasbo v eno celoto z uporabo starih jamajških dub tehnik in opreme. Od leta 2012 se v celoti posveča projektu EGOLESS! Istega leta je izdal svojo prvo vinilno ploščo in dobil priznanje mnogih ljubiteljev žanra ter selektorjev! Seveda pa v 10. poglavje ne bo zakorakal sam! Pomoč mu bodo nudili tudi domači člani gibanja DeepEnd!, ki jih zagotovo že poznate! To so Dubdiggerz, Kanomotis ter CLZ, ki našo dubstep glasbeno sceno bogatijo že lep čas! Med drugimi pa bo tam poskrbljeno še za vizualne učinke, ki jih bo pripravil VJ 5237! No, za piko na i ali češnjo na smetani bo poskrbel še BORIS Sound System s svojimi mogočnim črno-oranžnim zvočnim sistemom, ki bo zagotovo dodobra pretresel KUD Channel Zero! Pridite! Ne bo vam žal! 

   

  Več o nastopajočih, DeepEnd! gibanju in Dub Lab dogodkih najdete na uradnih straneh:

  DeepEnd! MovementDeepEnd! Movement

  Dub Lab

  EGOLESS

  DubDiggerz

  CLZ

  Kanomotis

  VJ 5237

  © 2018 Reggae.si. All Rights Reserved. Designed By Marcel Šalej
  Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
  Več informacij Sprejmi Zavrni