Februar 25, 2020

  Slovenija

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Reggae.Si portal vam skupaj z Overjam Festivalom omogoča zastonj vstopnico za celoten festival! 

   

   

  Ker je Overjam Festival oddaljen le še slabe 4 tedne, in ker se vedno najde nekdo, ki čaka na vstopnico do zadnjega dne, z veseljem le-to enemu izmed naših sledilcev podelimo. Vse, kar je potrebno storiti je na Facebook objavi (pod tem besedilom) označiti prijatelja, za katerega veste, da odlaša do zadnjega in ga tako spomnite, da si naj kupi vstopnico in se vam pridruži v Tolminu. Lahko pa tako tudi nekomu podarite vstopnico in tako bosta lahko uživala skupaj.Torej, označi (tag) prijatelja v Facebook objavi pod besedilom in drži pesti, da v sredo 20.6. izžrebamo morda prav tebe ali prijatelja, ki si ga označil. 

   

   

   

   

  NAMIG: Večkrat, kot vidimo vaš ime med komentarji, več možnosti v žrebu imate.

  OJ 2018 FB 1800x1200

   

  Overjam Reggae International Festival nas vsako leto razveseljuje z ritmi reggae glasbe, v eni izmed najlepših dolin v naši državi. Letošnjo že sedmo edicijo so organizatorji prestavili na začetek festivalskega dogajanja v Tolminu. Tako bomo reggae ljubitelji svoje domače "festivalske počitnice" letos imeli že med 10. in 15. julijem. Samo prizorišče se bo za obiskovalce odprlo že 8. julija. Festivalski program bodo v torek, 10. 7., in v sredo, 11. 7., na Sotočju prevzeli sound systemi in selektorji, festival pa bo v polnem pogonu od četrtka, 12. 7. do sobote, 14.7. Poleg glasbenega dogajanja organizatorji pripravljajo tudi več delavnic z animacijsko-ustvarjalnim programom, kot je OVERJAM4KIDZ ali pa izobraževalni program OVERJAM UNIVERZA. Delavnica Overjam4Kidz bo najmlajše zabavala med 10. in 14. 7. od 11.00 do 16.00 ure, ostale delavnice pa bodo na sporedu v jutranjem času na festivalski plaži. Med drugimi tudi plesna delavnica, ki jo bosta vodili naša koreografinja in plesalka SHEE ter RYAH iz Italije. Izobraževalni program Overjam Univerze, bo letos prevzel Mr. David Katz. Vse kar morate vedeti o letošnjem festivalu smo vam pisali TUKAJ.


  timetablev4 1

   

  PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE

  1. Splošne določbe 

  Organizator nagradne igre “ZASTONJ na OVERJAM FESTIVAL z REGGAE.SI portalom”, je Reggae,si,(v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra poteka od 16. junija pa do vključno 19. junija 2018 na. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v igri, prejme organizator nagradne igre.

  2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri

  V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18. let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki se pridružijo Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/ ali pa so že pridruženi.

  3. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev

  V komentarju označi prijatelja in sodeluj za zastonj vstopnico za Overjam Festival 2018. Organizator bo izbor objavil na časovnici svojega Facebook profila. Z pravilnim komentarjem izpolnjuješ pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

  V torek, 19.6.2018 23.59h se nagradna igra konča in v sredo 20.6.2018 bomo razglasili naključno izžrebanega nagrajenca/ko, ki bo prejel nagrado.

  Vsi sodelujoči se s sodelovanjem v aplikaciji strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime iz profila s katerim ste sodelovali v nagradni igri, na Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/, in na spletni strani www.reggae.si

  4. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad

  Vsi nagrajenci bodo objavljeni na Facebook stranihttps://www.facebook.com/Reggae.Si/. Pred izročitvijo nagrad mora organizator s strani nagrajencev v roku treh (3) dni po razglasitvi prejeti potrebne osebne podatke :Facebook uporabniško ime, ime in priimek, email naslov.

  Posredovanje vseh teh podatkov na mail je pogoj za izročitev nagrade prejemniku.

  Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča. 

  Nagrade:

  Zastonj vstopnica za Overjam Festival 2018 prevzamete na vhodu festivala. 

  6. Odgovornost

  Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

  7. Pravila nagradne igre

  S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/ vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

  9. Varovanje osebnih podatkov

  Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre oz. neposrednega trženja.

   

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Za poletje 2018 nam slovenska reggae skupina Siti Hlapci pripravlja reggae/soul/rap posladek v obliki mednarodnega glasbenega projekta, ki sovpada z njihovo 20. obletnico delovanja. Skupina Siti Hlapci predstavlja sodelovanje z jamajškimi super-talenti Italee Watson, Nadirah X in Israel Voice. Celotna ideja je bila rojena v Kingstonu, leta 2017; kjer je Tadiman, vodilni vokalist Sitih Hlapcev, nastopal z Italee in njeno posadko - "The Circle of the Brethren's". Po obisku na Jamajki je Tadiman gostil Italee na svoji poletni turneji leta 2017, kjer je nastopila na mnogih koncertih in platformah v Sloveniji in Avstriji.


  siiiri

   

   

   

   Italee je nastopila tudi na multi-platinastemu albumu "Hot Shot", pevca Shaggy-a, ki se je prodajal v milijonskih nakladah. Skupaj pa sta tudi nastopila na vseh največjih reggae odrih širom sveta. Skupaj z Italee pride v našo deželo tudi plesalka Taiye Wilson, ki bo dodala globino nastopu s svojim plesom.


  Italee

   

  https://youtu.be/HpGkjK3jj28

   

  Nadirax X velja za eno najbolj talentiranih Hip-Hop glasbenic iz Jamajke. Sodelovela in nastopala je z zvezdniki kakršni so Jimmy Cliff, Dave Stewart (Eurythmics) Mick Jagger, Annie Lennox, Sly & Robbie, ... Prav tako ste lahko njeno glasbo slišali v filmih kot so Lara Croft Tomb Rider:_ The Cradle of Life in Alfie, za katerega je tudi dobila "Golden Globe" nagrado. Morda ste jo ujeli v reklami za Coca-Colo, Nokio ali pa Greenpeace. 

   

  nadz

   

   

   

  Na svojem prvem popotovanju v Kingston je med druženjem z Earl "Chinna" Smith-om, Tadiman spoznal glasbenika Isreal Voice-a. Ta vam bo predstavil svojo glasbo, nesporen talent in tudi unikatni stil. Israel Voice je enden najzanimivejših prihajajočih talentov nove generacije, ki z velikimi koraki stopa na pot prepoznavnosti.

   

  iiiisrae

   

   

   

   

  Booking je mogoč z različnimi kombinacijami omenjenih glasbenikov, več info  dobite na naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  THeWET so za novo skladbo 'I Love You' posneli unikaten videospot, v kateri glavno vlogo odigrata hrčka Zlatka in Lovro.

   


  Skupina TheWet, ki smo vam jo na naših straneh že predstavljali (TUKAJ) je izdala novo skladbo!  'I Love You' govori o sveži ljubezni, o zaljubljenosti. In (mlado) ljubezen so THeWET našli kar v hiši enega od članov reggae, ska, funk, rock crossover zasedbe iz Škofje Loke - hrčka Zlatka in Lovro sta prevzela glavni vlogi v upodobitvi ljubezenske zgodbe nove skladbe mokrih posebnežev.

  wethrcek(Vir: Facebook skupine)

   

  THeWET so se snemanja spota lotili skrajno resno – mladima zaljubljencema so najprej postavili grad in balkon za dvorjenje, nato pa so hrčka spustili na set. Želeli so prikazati malce drugačne ljubezenske kadre kot smo jih vajeni in kot bi to odigrali ljudje, saj živalci seveda nista imeli predvidenega scenarija. V videospotu tako vidimo pristno reakcijo med dvema osebkoma, Lovrom in Zlatko, in razvoj njunega odnosa – od prvega srečanja, do kasnejšega skupnega življenja in družinskih izletov v živalski vrt, na safari in na morje. In konec? Hja, ljubezen je pač nepredvidljiva, prav tako so nepredvidljivi hrčki.

   

   

  In kaj o spotu pravijo THeWET: »Če smo iskreni, smo pričakovali, da bo v spotu več 'akcije' (smeh). A sta nam raje prikazala vsakdanjost partnerskega odnosa. Če video pogledamo večkrat vidimo, da se ogromno opazujeta in vohljata. Čeprav smo si spot zamislili drugače in na nek način delali račune brez krčmarja sta nas Zlatka in Lovro na koncu prijetno presenetila.« In naj dodamo: Zlatka in Lovro sta par tudi, ko kamere ugasnejo.
  Skladba 'I Love You' govori o zaljubljenosti, o sprejemanju in dajanju ljubezni. O ognju in strasti (mlade) ljubezenske veze in spreminjanju iz zaljubljenosti v pravo ljubezen.

   

   

  Povežite se z THeWET:
  Facebook: https://www.facebook.com/THeWET9/
  Web: https://www.thewet9.com/

  **********

  Avtorji skladbe 'I Love You': GLASBA, TEKST in ARANŽMA: THeWET (Marko Štibelj, Matic Žagar, Martin Doljak, Vid Vraničar)

   

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Znana je celotna lista nastopajočih za letošnjo 7. edicijo največjega reggae festivala pri nas, OVERJAM 2018!

   

   

  Ky Many MarleyOverjam 2017

  Overjam Reggae International Festival nas vsako leto razveseljuje z ritmi reggae glasbe, v eni izmed najlepših dolin v naši državi. Letošnjo že sedmo edicijo so organizatorji prestavili na začetek festivalskega dogajanja v Tolminu. Tako bomo reggae ljubitelji svoje domače "festivalske počitnice" letos imeli že med 10. in 15. julijem. Samo prizorišče se bo za obiskovalce odprlo že 8. julija, a za zgodnji prihod boste morali odšteti dodatnih 20 evrov. Festivalski program bodo v torek, 10. 7., in v sredo, 11. 7., na Sotočju prevzeli sound systemi in selektorji, festival pa bo v polnem pogonu od četrtka, 12. 7. do sobote, 14.7. Poleg glasbenega dogajanja organizatorji pripravljajo tudi več delavnic z animacijsko-ustvarjalnim programom, kot je OVERJAM4KIDZ ali pa izobraževalni program OVERJAM UNIVERZA. Delavnica Overjam4Kidz bo najmlajše zabavala med 10. in 14. 7. od 11.00 do 16.00 ure, ostale delavnice pa bodo na sporedu v jutranjem času na festivalski plaži. Med drugimi tudi plesna delavnica, ki jo bosta vodili naša koreografinja in plesalka SHEE ter RYAH iz Italije. Izobraževalni program Overjam Univerze, bo letos prevzel Mr. David Katz, reggae novinar iz Velike Britanije, tam pa bomo lahko poslušali in se kaj novega naučili od Gulia Frausina iz Mellow Mood, britanskega glasbenika Macka B-ja ali pa ženskih glasbenic Italee, Nadirah ter Michelle iz Northern Lights. 

  Overjam 2017 obiskovalci 3

  V Tolmin letos prihaja več kot 50 nastopajočih!

  Prvič bomo lahko pri nas videli še enega od Bobovih sinov, dobitnika številnih Grammy nagrad, to je ZIGGY MARLEY! Ta k nam prihaja po sveže izdanem albumu "Rebellion Rises" in bo na glavnem odru nastopal v četrtek, 12. 7. 2018.

  ZIGGY MARLEY PHOTOCREDIT GREGORY BOJORQUEZ

  "Upor se začne v umu, z melodijo in z glasbo. Mi smo njegov vzvod. Upor je zavest. In ta zavest se danes širi, zavedamo se je in z njo rastemo!" - Ziggy Marley

  OJ 2018 FB 1800x1200

  Poleg slavnega Ziggy Marleyja pa v Tolmin prihajajo še PROTOJE, ki je danes eden vidnejših predstavnikov današnje reggae glasbe pa britanski velikan MACKA B s svojim Roots Ragga Bandom, italijanska skupina MELLOW MOOD, ki navdušuje z mešanico roots reggae, rocksteady ter tribal clubbing glasbe, družinska reggae zasedba NEW KINGSTON, dubstep producent ALPHA STEPPA, pa ISRAEL VOICE s katerim je pesem posnel tudi TADIMAN in si lahko obetamo, da jo bomo tam tudi slišali v živo. Tam bo tudi domača reggae skupina SITI HLAPCI! Poleg njih prihaja k nam še dobro poznana Hrvaška roots reggae avtorska skupina BRAIN HOLIDAYS pa ITALEE in NADIRAH, ki sta že lansko leto navduševali publiko po celi Sloveniji, EARTH BEAT MOVEMENTJAHMESSENJAHSHANTI POWABOOMCHILOMAWA FALL aka SISTA AWABENNY PAGECOXSON SOUNDCHARLIE PO.B.F.SELECTA IRAYNORTHERN LIGHTSWARRIOR CHARGE SOUND SYSTEM, ki bo skrbel za močnejše dub ritme na celem festivalu! Listo nastopajočih so zaključili z zadnjimi najavljenimi, ki so FLECKDIGITRON ter R.ESISTENCE IN DUB. No, seveda pa lahko tam pričakujete še marsikaj in marsikoga drugega!

  13. Siti Hlapci

  Seveda v Tolminu brez domačih izvajalcev ne gre. Poleg zgoraj omenjenih, bodo domače barve zastopali še dancehall selektor DJ VERSO, član ekipe LjubljanJah Vibes, LIONSHINE, domačini TMINTAFARI SOUND, ljubljanski THE WILD CITIZEN, na glavnem odru bo vajeti v svoje roke vzel RAS LEVI, na obalnem pa ZIGGI MASTAH - DUBTAFARI SOUND. Tisti, ki se bodo odločili in prišli na festival dan pred uradnim začetkom, bodo lahko na odru videli še obalne FREEDOM FIGHTERS, TOTAL DESTRUCTION in JAHKLINA. Celoten spored nastopajočih po posameznih dnevih pa si poglejte spodaj!

  timetablev4 1

  No, poleg tega, da se je festival prestavil v mesec julij, je letos na Overjam Festivalu še nekaj novosti! S festivalsko karto boste lahko brezplačno polnili telefone, nič ne bo treba plačati za topel tuš in "človeški WC", brezplačno boste v "safe deposit box" shranjevali stvari, ne bo treba plačati akontacije za plačilno kartico, dobili pa boste tudi čepke za ušesa. Za festivalsko vstopnico, ki vsebuje tudi kampiranje in zgoraj naštete ugodnosti, boste odšteli 120 eur (+ provizija), na voljo pa so tudi dnevne vstopnice od 20 do 29 eur (+ provizija). Vstopnice za Overjam Festival so na voljo preko spletne trgovine MH SHOP ter EVENTIM. Na reggae zabavo sredi narave, na sotočju smaragdne Soče in Tolminke, na eno najlepših alpskih plaž pri nas Overjam vabi vse ljubitelje reggae glasbe. Da boste tam uživali, ni dvoma! Dobra reggae glasba, svetovni glasbeniki, idilična narava, pester ob-festivalski program in nasmejani ljudje! Vse kar morate še storiti, je spakirati šotor, kopalke in brisačo, če še niste seveda kupiti karto in se podati na prave reggae počitnice! Lanskoletno dogajanje si lahko pogledate v uradnem "aftermovie" filmu.

  Več informacij o festivalu in dogajanju tam pa si poglejte na uradni spletni strani:

  OVERJAM INTERNATIONAL REGGAE FESTIVAL

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Tudi selektorica Dj Danjahras je pripravila nekaj glasbe za praznovanje 4/20!

  Poslušajte "I Live The High Life vol. 1 in vol. 2" na Soundcloud profilu Dubsystem sounda!

  1.PETER TOSH - Legalize It
  2.BLACK UHURU - Sensimilia
  3.CHRONIXX - Perfect Roots And Chalis
  4.HEMPRESS SATIVA -O La La La (The Weed Thing)
  5.CHUCK FENDER - All Abouth The Weed
  6.MARLOW ASHA - Ganja Farma 
  7.GREGORY ISACH - Rumours
  8.JACKOB MILLER - Tired Fi Lick Weed Ina Bush 
  9.EAKA MOUSE - Ganja Smuggling 
  10.LINVAL THOMSON - I Love Marihuana 
  11.SIZZLA - Smoke My Herb
  12.CHEZIDEK - Bun Di Ganja 
  13.RICHIE SPICE - Marihuana Pon Di Corner
  14.RAS MATTHEWS - Ganja In My Brain
  15.DAMIAN JR GONG & STEPHEN MARLEY - Medication

  1.KONSHENS - Weed On Me
  2.BUSYSIGNAL - Hold A Medi
  3.CHARRLEY BLACK - Smoke All Day
  4.SKARRA MUCCI - Marihuana
  5.MR.WILLIAMS - Kush (No Bush)
  6.JESSY ROYAL - Finally
  7.CALI P - Herbalist
  8.SIZZLA - Got It Right Here 
  9.T.O.K. - Marihuana
  10.VYBZ KARTEL - Marie - Marijuna
  11.POPCAAN - Weed Setings
  12.MAVADO - Herb
  13.BUJU BANTON - Sensi
  14.DRE. ISLAND - Ganja I"m smoking 
  15.CAPLETON - High Grade
  16.BOB MARLEY & THE WAILERS - Easy Skanking

  © 2018 Reggae.si. All Rights Reserved. Designed By Marcel Šalej
  Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.